Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 8°C | 22°C Még több cikk.

Megpróbálta kirabolni a Nemzeti Dohányboltot. Felismeri?

Egy dohányboltot próbált kirabolni egy férfi Szegeden. Az eladó megnyomta a riasztót, a támadó elmenekült.
Csütörtökön 15 óra 13 perckor egy férfi ment be a szegedi Szabadkai úti Nemzeti Dohányboltba. Először beszélgetett az eladóval, majd lefogta és megpróbálta a kasszából megszerezni a benne lévő pénzt. A sértett megnyomta a riasztót, ezért a támadó elmenekült.

A bűncselekményt az üzlet biztonsági kamerája rögzítette.
A bűncselekményt az üzlet biztonsági kamerája rögzítette.

A gyanúsított személyleírása: körülbelül 25-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú férfi, akinek a felső teste sportos. Sötét hajú és szemű. Különös ismertetőjele, hogy a feje tetején bal oldalt egy kis részen hiányzik a haja.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntette kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyedülálló műtét Szegeden

Az ország első olyan műtétje volt, ahol kétoldali Cochleáris implantátumot helyeztek be. Egy 18 hónapos kisfiú hallóvá válik és teljes értékű életet élhet. Képgaléria. Tovább olvasom