Délmagyar logó

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 8°C | 19°C

Megtámadták a 25 éves Bogit a Pinty utcában

Szeged - Megtámadtak hétfő este egy 25 éves nőt Újszegeden. Molnár H. Boglárkát ököllel ütötte lakása előtt ismeretlen támadója. A lány szerint sem kirabolni, sem megerőszakolni nem akarta.
– Leszálltam a Fülemüle utcán a 71-es buszról hétfő este fél 8-kor, a Hargitain indultam hazafelé. A Pinty utcánál jártam, amikor a sarki boltnál egy fura hangra lettem figyelmes: úgy tűnt, valaki bajban van. Az ABC melletti sötét rész felé indultam, ahogy odaértem, azt éreztem, valaki megragad és nekivág az épület oldalának – mesélte Molnár H. Boglárka.

A 25 éves nőt hétfő este támadták meg Újszegeden, amikor hazafelé tartott. Boglárka úgy emlékszik, támadója 175-185 centiméter magas lehetett, vastag tollkabátot viselt. – Elkezdte ütni a fejemet, kézzel-lábbal védekeztem. Pár percig dulakodhattunk, amikor sikerült lágyékon rúgnom, majd a táskával fejbe vágnom. Kiszabadultam és elszaladtam – folytatta történetét.

Az ütésektől feldagadt a szeme és az arca Molnár H. Boglárkának. A szerző felvétele
Az ütésektől feldagadt a szeme és az arca Molnár H. Boglárkának. A szerző felvétele

Elmondta, felhívta a rendőrséget, a járőrök pár perc alatt kiérkeztek. – Visszamentünk a támadás helyszínére, a rendőröknek megmutattam, a vaksötétben semmit sem látni. A kapitányságon meghallgattak, közel egy órát töltöttem bent. Elmondtam, hogy a támadó arcát nem láttam, de ereje, hangja alapján férfi lehet – mesélte a veréstől feldagadt arcú lány.

Hozzátette, annyira megrémült a támadástól, hogy még sikítani sem volt ideje. A fiatal nő, aki az interneten hallgatható szegedi Rock Rádió műsorvezetője, úgy véli, támadója kileste, előre megtervezte a verést. – Nem turkált a nadrágomnál, nem akart megerőszakolni, a táskámat sem vette el. Csak ütött, ahogy bírt – mondta a törékeny, alig 165 centi magas fiatal. Molnár H. Boglárka bízik benne, hogy megtalálják a támadóját.

˝Helyszínelés˝. A 25 éves Boglárkát a sötét utcán támadták meg Újszegeden. Fotó: Segesvári Csaba
˝Helyszínelés˝. A 25 éves Boglárkát a sötét utcán támadták meg Újszegeden. Fotó: Segesvári Csaba

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját 2015. február 16-án 20 óra 35 perckor hívta egy nő Újszegedről és bejelentette, hogy 19 óra 30 perc körüli időben megtámadta valaki a Pinty utcában. Feljelentése szerint a támadó minden előzetes szóváltás nélkül nekilökte a falnak, majd ököllel többször megütötte – közölte tegnap reggel a rendőrség.

A Szegedi Rendőrkapitányság a sértett feljelentése alapján garázdaság vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményt látta vagy az elkövetőről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 112-es segélyhívót vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számát (ingyenesen hívható hétfőtől csütörtökig 8–16 óra között és pénteken 8–13 óra között).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnapi bolttérképet készítünk

Hol kap majd kiflit és WC-papírt vasárnap Csongrád megyében, miközben családjával tölti az időt? Tovább olvasom