Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Megtorpant a szegedi kocsma pultosainak pucér akciója

Megtorpant a szegedi kocsma pultosainak pucér akciója

Egy szegedi szórakozóhely, a Blues Café & 7-es Megálló egyik női pultosa lájkokért küzd a Facebookon. Ha eléri a százezret, kartonpapírra írt ígérete szerint meztelenül fognak felszolgálni kolléganőjével.

Horváth Attila - 2013.01.20. 21:44
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Január 22.,
12.00.
A táblát tartó Timit a Bors telefonon érte utol. – Egy barátommal találtuk ki az akciót, s valóban itt dolgozom, ahogy Zsófi is. Ő azért nincs a képen, mert vasárnap nem volt bent – magyarázza a vezetékneve elhallgatását kérő szőkeség. Arra a gyanúnkra, a meztelenség vajon azt jelenti-e, hogy eddig mezben szolgáltak fel, százezer lájk után pedig a nélkül, de felöltözve, óvatosan reagál.

– Akik ide járnak, pontosan tudják, hogy milyen lányok vagyunk. Poénnak szántuk, s bízunk benne, hogy az emberek többségének van humorérzéke. A százezredik lájk után lesz közös fotóm Zsófival, méghozzá olyan, ami megnyugtatja az érdeklődőket, no meg a saját lelkiismeretemet – vallja be. A Bors a kérdésére azonban nem válaszolt, pusztán reklámfogás-e a like-oló akció. Mert ha az, Nyíri Zoltán reklámpszichológus szerint kétélű fegyver.


Egy szellemes és aktuális mém
Egy szellemes és aktuális mém

09.10.

Befagytak. Ahhoz képest, hogy a posztolás  után 3 óra alatt 25 ezer lájkot kaptak a lányok, azóta nem érte el a 60 ezret a felfelé mutató hüvelykujjak száma. Sokan már temetik őket a Facebook-on, állítólag meg is bánták az ötletet. A fotó mindenesetre még kint van, időkorlát pedig nincs. Még "megvalósulhat" a meztelenség. 

január 21.,
20.40.
"Én ezt egyszerűen ribancságnak hívom". 
"Fogszabályozóhoz mennyi tetszik kell?"
"Szopoka lesz"

A hasonló hozzászólások miatt mondhatta a kartont tartó pultos a Blikk.hu információi szerint, hogy megbánták az egészet. A lájkok mindenesetre szaporodnak, a kocsma profilját is egyre többen kedvelik. Minimum megduplázódott a száma azoknak, a száma tegnap óta, akik már lájkolták. A facebook-os megosztások száma közelíti a 8 ezret.

17.10.: Megvan az 50 ezer like! Elvileg az egyik lány már "meztelen".

13.40:
45 ezer 420. Időközben beszéltünk a kocsma üzletvezetőjével, aki nem kívánt nyilatkozni. Mint mondta, nincs szükség médiatámogatásra. "Ha elérjük a 100 ezret, mindenki meglátja mi lesz" - ígérte.

10:43 Néhány kommentelő úgy véli, jól kitalált reklámról van szó. A lányok ugyanis gyakran népszerű focicsapatok mezében szolgálnak fel. Azaz, ha meglesz a 100 ezer lájk, nem öltik magukra a mezeket.

09:25 Közel 39 ezer tetszik.

Korábban írtuk:
Tervük egy norvég mintához hasonlatos. Néhány napja felbukkant egy mém, amely szerint egymillió lájkért hajlandó lefeküdni fiúval egy lány. A lehetőséget néhány óra alatt megadták az internetezők. A Blues Café pultosa azt ígéri, százezer „tetszikért" cserébe meztelenül dolgoznának kolléganőjével. A vasárnap este 6 óra körül kiposztolt kép 21.35-kor már 24 ezer lájknál járt.

A legfontosabb...
A legfontosabb...


Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

123456789... következő >> végére >>> 161 hozzászólás
Moderálásra küldöm 161. SP 2013.01.25. 09:03

Meztelenség a divat?

""""Adél MezTelenül kézilabdázott - fotók!""
http://www.samsungsport.hu/kezilabda/20130123/csobot-adel-meztelenul-kezilabdazott-fotok/

Moderálásra küldöm 160. bambulla 2013.01.23. 23:01

én like nélkül is alsógatya nélkül megyek ki a konyhába még egy sörért :))

Moderálásra küldöm 159. kalkutta 2013.01.23. 20:06

Ne torpanjon meg és ne bánjátok meg lányok! Nyomom a lájkot ezerrel és ha eljön az idő akkor ott leszek.
A DM meg időben tudósítson ha már elkezdte!

Moderálásra küldöm 158. SP 2013.01.23. 12:22

155. macs
magyar verziót használom a majmolásra

Moderálásra küldöm 157. Dr.Input 2013.01.23. 11:28

156. nagab: A gazdasági versenyhivatal nem fog ugrani egy nyilvánvalóan nyelvi szemantikai csavart tartalmazó reklámra, ezt még te sem hiheted el.
És pontosan a reklám kétértelműsége miatt sem lenne szabad egyből lejáratónak hinni/gondolni/titulálni.
"félrevezető, nincs valóságalapja", ezen pedig már csak nevetni tudok. Egyértelműen nem szól másról ez az egész, csak a kötekedésről, a "na majd én megmondom a tutit"-ról.
Neked ez a véleményed, nekem meg más. A tulaj meg örül az ingyen reklámnak. Azt hiszem ő nyert :)

Moderálásra küldöm 156. nagab 2013.01.23. 11:21

Dr.Input!Ha nem történt meg miről beszélünk????Megtörtént, mert postoltak egy lejárató badarságot! Én végig erről beszélek!Nem a ruha nélküli, vagy meztelen felszolgálásról! Egyébként a Gazdasági Versenyhivatal ilyen reklámokra ugrik!Főleg , ha nincs valóságalapja, vagy az félrevezető! Keményen büntetik az ilyet!

Moderálásra küldöm 155. macs 2013.01.23. 11:19

nagab,
tényleg nem tudom bebizonyítani, hogy ez egy viccnek szánt akció. Én csupán feltételezni tudtam, hogy répacsel van a dologban. :-)
És nem, nem járok kocsmába, bár volt az életemnek egy olyan időszaka, amikor a barátaimmal jókat beszélgettünk egy pohár bor és néhány zsíros kenyér társaságában.
Sajnálom, hogy a lányok ennyi durvaságot kaptak, nem érdemlik meg. Az esetnek egy nagy tanulsága van, nagyon sokan nem értik a viccet és egy picit se vagyunk toleránsok. Ami nem illik bele a világképünkbe, azt azonnal ledorongoljuk. No, erről ennyit.
SP,
hallottál már a mémekről? :-)

Moderálásra küldöm 154. Dr.Input 2013.01.23. 10:30

148. Zsolesz: Ezt úgy hívják, hogy gerilla-marketing. Nem baj, ha nem értesz dolgokat, csak ne próbáld megmagyarázni a hülyeséget.
Persze nyilván lopott dolog, hiszen a gerilla-marketinget nem a két lány találta ki, de attól még egy eszköz, amit manapság igen, egyre többen használnak. A hely facebook-oldalának látogatottsága az akció óta több mint a kétszerese lett. Mi ez, ha nem reklám?
Sőt, jöhetnék itt az olyan közhelyekkel is, hogy a "rossz reklám is reklám" etc...
Az ilyen akciók megtervezéséért mások pénzt kapnak. Vannak dolgok amik túlmutatnak az átlag ember felfogóképességén, ez is egy olyan például.

152. nagab: Az, hogy macs nem tudja "bizonyítani", hogy szójáték, éppen ugyanannyira érvényes rád is: Ki mondta, hogy ruha nélkül fognak felszolgálni? Te sem tudod bizonyítani, így az érvelésed ugyanolyan gyenge lábakon áll mint másé. Ezért kellene először csöndben maradni, majd ha kiderül, hogy ez az "akció" mit is takar, akkor mindenki ráérne… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 153. queenmargareth1 2013.01.23. 08:26

Ha kocsmába CSAK inni jártok, akkor ne szólítgassatok le nőket!!!Mignon
szégyen?
szégyen a hozzáállásotok és a fanyalgásotok, na az keményen.

Moderálásra küldöm 152. nagab 2013.01.23. 07:32

macs
Miből gondolod, hogy szójáték?Írták valahol???Ezek csak találgatások!
Akik védik őket, azok nyílván napi vendégei a kocsmának! A majmolás nem reklám!Ez egy lopott dolog! Más is belebukott már ebbe! Megértem a tulajt! Azon se csodálkoznék, ha ezek után egyre kevesebb vendég menne oda! Szégyen Szegednek egy ilyen hír!!!!!!SZÉGYEN! Köszönjük Timinek, Zsófinak és a Kocsmának!


161 hozzászólás123456789... következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...