Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Megújul a ravatalozó Újszentivánon

Újszentiván -Közel duplájára növelik az épület fedett területét, kicserélik a nyílászárókat, és új vizesblokkokat alakítanak ki az újszentiváni ravatalozóban 57 ezer euróból. A felújítást várhatóan idén befejezik.
Rosszak a nyílászárók, nincs mellékhelyiség, a hűtőkamra már nem nagyon felel meg a rendeltetésének – ezek miatt vált szükségessé az újszentiváni ravatalozó felújítása. A beruházást a tervek szerint idén valósítják meg. A felújításra 57 ezer eurót nyert az önkormányzat, amelyhez 5 százalék önerőt kell hozzátenni. A beruházás során új vizesblokkot alakítanak ki, kicserélik az ajtókat, ablakokat, és közel duplájára növelik a fedett terület nagyságát. A ravatalozóhoz vezető út betonja nagyon töredezetett, kátyús, ezért ezt is felújítják. Kiszélesítik, és térkővel burkolják. Az építkezés során ügyelnek arra, hogy lehetőleg ne kelljen fákat kivágni, mert az önkormányzat az elmúlt időszakban sok pénzt fordított a temető zöld területének növelésére, fásításra, bokrosításra, növények ültetésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem épül Algyőn négycsillagos hotel

A beruházónak az 1,2 milliárdos fejlesztéshez megvan az önereje és az uniós támogatása, de nem kap bankhitelt. Tovább olvasom