Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Megyei listát állít a Homokhátság

Listát állít a megyei önkormányzati választásra a Homokháti Önkormányzatok Kistérségi Egyesülete – jelentette be tegnap Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester.
Azért döntöttek így, mert szerintük a következő négy évtől függ az általuk hátrányos helyzetűnek tartott kistérség jövője. Ez az időszak határozza meg, milyen fejlesztéseket tudnak a belterületek és külterületek között óriási különbséget mutató kistérségben megvalósítani, és hogy milyen uniós forrásokat tudnak ehhez kapcsolni. A listán kizárólag polgármesterek szerepelnek, a listavezető Nógrádi Zoltán, második Petró Ferenc (Ásotthalom). További jelöltek: Nyáriné Tajti Anna (Üllés), Kovács József (Zákányszék), Fodor Imre (Forráskút), Papp Sándor (Pusztamérges) és Bata Ferenc (Öttömös).

Nógrádi Zoltán visszautalt az országgyűlési választások idején Mórahalmon ellene indított plakátháborúra is. – Úgy látom, a lejárató kampány egy szűk politikai érdekcsoporthoz köthető. Nyolc lakossági fórumon hétszáz emberrel találkoztam, s meggyőződtem arról: indulnom kell idén ősszel is a polgármesteri címért – mondta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barátnő a két Vetsera Mária

Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi barátnők. Furcsa véletlen, hogy nem csak a vezetéknevük azonos,… Tovább olvasom