Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

Menekültek: kórház és elkülönítés

Hasmenéses tünetekkel szállítottak kórházba kedden 12 illegális bevándorlót a Szegedi Határrendészeti Kirendeltségről.
A Szegedi Határrendészeti Kirendeltségen működő Egészségügyi Áteresztő Ponton augusztus 4-én 7 gyermek és 5 felnőtt illegális bevándorló hasmenéses tünetekkel került elsődleges egészségügyi ellátásra.

Az érintetteket haladéktalanul elkülönítették, és megkezdték a szükséges laboratóriumi vizsgálatokat. A vizsgálati eredmények 48-72 óra múlva várhatóak.

A rendőrség intézkedett a betegek egészségügyi intézménybe történő szállításáról és sürgősségi ellátásáról. További 34 főt a rendőrök elkülönítettek, a megyei egészségügyi szolgálat intézkedett a helyiségek soron kívüli fertőtlenítéséről. Az érintettek egészségügyi felügyelete folyamatos.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hatáskörébe tartozó minden szükséges egészségügyi és járványügyi intézkedést megtett: a rendőri állomány soron kívül ismételt egészségügyi tájékoztatást és felvilágosítást kapott és valamennyi szükséges egyéni védőeszközzel (orvosi orr-, szájmaszk, gumikesztyű, víz nélkül használható kézfertőtlenítő-szer, komplex egészségügyi egységcsomag) rendelkezik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keveslik az ingyenebéd mennyiségét

Keveslik az ingyenebéd mennyiségét
Keveslik a kiadott ételt, akik nyáron ingyenesen kapják az ebédet. A Suli-Host ügyvezetője szerint mindenhol szigorúan szabályozottak a fejadagok. Tovább olvasom