Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

Menetrend-módosítás több vonalon

A szegedi közgyűlés határozata értelmében augusztus 1-jétől, szerdától módosítás lép életbe a helyi autóbusz-menetrendben. Megváltozik a 16-os autóbusz nyomvonala, ennek következtében a járatok a Dugonics teret nem érintik.
A szegedi közgyűlés határozata értelmében augusztus 1-jétől, szerdától módosítás lép életbe a helyi autóbusz-menetrendben. Megváltozik a 16-os autóbusz nyomvonala, ennek következtében a járatok a Dugonics teret nem érintik. A 73-as és 73Y autóbuszvonalon a tanév tartama alatti munkanapokon a délutáni járatsűrítés 60 perccel később lép életbe.

Ugyancsak a délutáni járatsűrítések miatt módosul a 83A és a 84A autóbuszvonalak járatainak közlekedése: a sűrítés később kezdődik és korábban ér véget. A 90H autóbuszvonalon a délutáni járatok nem közlekednek, a reggeli járatokat pedig ritkítják. Bővebb információt a www.tiszavolan.hu oldalon találhatnak az utasok, továbbá a forgalomirányítóktól, illetve munkanapokon a Közönségkapcsolati Irodában (tel.: 550-190), egyéb időben a 421-388 telefonszámon kaphatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Piros cipő és ajándékok

Reméljük, hogy sokan velünk játszanak péntek este, és piros cipellőben érkeznek a Marica grófnő Dóm… Tovább olvasom