Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Mentő ötlet karácsonyra!

Szeretnék meglepni szeretteiket olyan ajándékkal, amelynek valóban örül, a legújabb trendnek megfelel, de nem tudják, hogy mi legyen az? Ajándékozzanak szabadtéri utalványt!
A Szegedi Szabadtéri Játékok minden karácsonykor újabb és újabb lehetőségekkel jelenik meg a piacon. Néhány évvel ezelőtt már karácsony előtt lehetővé vált a belépőjegy-értékesítés, ezután karácsonyi bérletakciók közül választhattak, idén pedig a látogatók érdeklődésre bevezették a vásárlási utalványokat. Az utalvánnyal a határozatlan ajándékozók is biztosra mehetnek, hiszen az szabadon felhasználható arra, vagy azokra az előadásokra, amit az ajándékozott látni szeretne a nyári fesztiválon.

Nemcsak Szegeden, hanem nemzetközileg is elfogadott és egyre divatosabb „kultúrát ajándékozni", a fiatalok körében pedig egyenesen divattá vált különleges színházi élményhez juttatni másokat, vagy azt kapni másoktól.

Kétfajta: öt- és tízezer forintos vásárlási utalványt kínálnak ismert zenész színészeinkkel színpadra kerülő musical-előadásra, opera- vagy éppen prózai produkciókra. Ezeket a szabadtéri utolsó előadásának utolsó bemutatójáig válthatják be, vagyis 2011. augusztus 21-éig.

Bátyai Edina, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója elmondta, mivel a fesztivál már évek óta jelen van a karácsonyi piacon, a szegediek körében rendkívül kedvelt ajándékformává vált a szabadtérire szóló belépőjegy. Előszeretettel vásárolják idősek-fiatalok egyaránt.

A korábbi évekhez hasonlóan üdülési csekkel is fizethetik belépőjegyeiket vagy utalványaikat. A karácsony közeledtével, a korábbi évekhez hasonlóan pedig számos kedvezményes bérletkonstrukció közül is választhatnak. A bérletek 5580 forinttól kezdődnek, így egy utalvánnyal akár 2 előadásra szóló belépőjegyet is ajándékozhatnak.
A Szegedi Szabadtéri Játékok műsorkínálata 2011-ben is csábító: Az ember tragédiája, a Valahol Európában, A víg özvegy vagy a Carmen mind olyan előadás, amelynek megtekintése élményt jelent mindenki számára.

Vásárlási utalványokat a szabadtéri REÖK-ben található jegyirodájában (Szeged Tisza L. krt. 56.) vásárolhatnak.

Ovibrader – a Hair sztárja, rendezője újra Szegeden. A férfiszexualitást és a frusztrációkat vesézi ki az Ovibrader – Péniszdialógok című darab, amelyet december 9-én, csütörtökön 19 órától a REÖK-ben láthat a közönség Bagó Bertalan rendezésében és Szemenyei János főszereplésével. Belépőjegyet elővételben 1200 forintért, a helyszínen 1500 forintért válthatnak.

(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 3000 forint körüli könyveket keresik

Visszanyerte becsületét a könyv karácsonyi ajándékként – egy érdekes kötettel ma is meglepetést lehet szerezni. Tovább olvasom