Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Miért kell a nőknek akkora táska?

Miért kell a nőknek akkora táska?Debreceni Zita.
Örök, nőkkel kapcsolatos férfikérdésekre keressük a választ sorozatunkban. Debreczeni Zitát arról kérdeztük, hogy miért kell a nőknek akkora táska, amikor a pasiknak elég egy nadrágzseb, és már indulhatnak is.
– Hogy miért? – kérdez vissza nevetve a gyönyörű modell, fotográfus. – Azért, mert amikor egy férfinak zsebkendőre van szüksége, nem egy másik férfitársához fordul, mert nálunk mindig minden van! Amikor reggel elindulunk otthonról, akkor átfut az agyunkon, hogy előfordulhat, hogy nem lesz időnk hazajönni.

Így viszünk még magunkkal egy fésűt, parfümöt, krémet és egy kis sminket. Sőt, még lehet, hogy egy másik cipőt is – folytatja.

– Én gyógyszert is mindig hordok magamnál egy külön kis tartóban, mert bármi előfordulhat. Akár egy sima fejfájás is elronthatja a napunkat.

De viszek magammal töltőt, akkumulátort is, ha elindulok otthonról – avat be, és levonja a következtetést: a nők mindenre felkészülnek, és a férfiak helyett is gondolnak az összes lehetséges forgatókönyvre. Ezért szükségtelen is az erősebbik nemnek a méretes táska, hiszen tudhatják, a megoldás úgyis ott lóg a nők vállán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha lemaradt volna róla: így versenyeztek a kamionok a rakparton - videó

Ha lemaradt volna róla: így versenyeztek a kamionok a rakparton - videó
Jó napot kaptak el a Scaniák. Tovább olvasom