Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Miért titkolják, ha online olcsóbb, mint az áruházban?

Olvasónk fotós állványt vásárolt az egyik legnagyobb elektronikai szaküzletben. 13 ezer Forintot fizetett, ugyanakkor az áruház weboldalán ugyanezt a terméket 10 ezer Forintért lehetett megvenni.
- Többször vásároltam már webáruházban, de mindig azt tapasztaltam, hogyha az online ajánlat olcsóbb, mint amennyiért az áruházban megvehetem a terméket, akkor azt feltüntetik a weboldalon - magyarázza olvasónk, aki rutinos online vásárlónak tartja magát. A napokban egy fotós állványt vett az egyik ismert elektronikai szaküzletben, ám ezúttal nem böngészett át a vásárlás előtt más ajánlatokat. Megtetszett neki a termék az áruházban, megvette. 13 ezer Forintot fizetett.

Miután hazavitte, kíváncsiságból megnézte egy ár összehasonlító weboldalon, hogy máshol mennyibe kerül a termék. Azt az áruházat is kilistázta a program, ahol vásárolt. Megdöbbenve látta, hogy a webáruházukban 3 ezer Forinttal kevesebbet kérnek el ugyanazért az állványért.

Ezt nem is találta volna meglepőnek, mert sok helyen találkozott már azzal, hogy online vásárlás esetén kedvezményes árat ajánl ugyanaz a cég. Ám olyat még nem tapasztalt, hogy a kedvezményes online ajánlat ne lett volna feltüntetve a weboldalon.

Még aznap felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy visszaviszi a terméket, mert az online áruházukban olcsóbban is megkaphatja. A telefonos meg sem lepődött, mondta, hogy vigye vissza nyugodtan, számlával együtt. Olvasónknak az is megfelelt volna, ha visszaadják a különbözetet, de ezt nem ajánlották fel neki. Visszavették az állványt, visszafizették a vásárlás összegét. És felvilágosították, ha online megrendeli a terméket, akkor az áruházban akár majd át is veheti. Úgy három nap múlva...

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikkasztás gyanúja miatt nyomoznak Kisteleken

122 millió forintot adott kölcsön a kisteleki önkormányzat a helyi inkubátorháznak. 112 milliót kaptak vissza, de azt is egy év késéssel. Tovább olvasom