Délmagyar logó

2017. 01. 24. kedd - Timót -7°C | 1°C Még több cikk.

Migránsok - Fenyegetőzik a Jobbik

Az Indóház téren tevékenykedő migránssegítő civil szervezeteket a Jobbik szerint ideje lenne máshova telepíteni.

Az embercsempészet és a migránsok népegészségügyi kockázatának problémáira hívta fel a figyelmet a Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján. Elhagzott: az embercsempészet szempontjából érintett ártéri területen a rendőri jelenlét minimális, a párt a honvédség bevetését szorgalmazza.

– Amennyiben a hatóság nem intézkedik, a magyar emberek önkéntes alapon fognak fellépni az érintett területeken az embercsempészek ellen, ami nem jó megoldás, de az sem tartható, hogy a rendőrség félvállról veszi a problémát – mondta Tóth Péter, a Jobbik megyei elnöke.

Az Indóház téren tevékenykedő migránssegítő civil szervezeteket a Jobbik szerint ideje lenne máshova telepíteni. A probléma megoldásaként továbbra is éjszakai vonatjáratok indítását szorgalmazzák a migránsok elszállítására. –

Amennyiben nem történik változás az állomás környékén, arra kényszerülünk, hogy nyomásgyakorlással oldjuk meg ezt a problémát – fogalmazott Tóth Péter, aki politikai erődemostrációt emlegetett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félidőben a nyári ellenőrzések

Vállalkozóknak tartottak félidős beszámolót a fogyasztóvédők a nyári akciókról csütörtökön Szegeden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. Tovább olvasom