Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 24°C Még több cikk.

Milliókon ülnek a kőrösysek

Szeged - „Ültél már milliókon? Foglalj helyet, és próbáld ki" – hirdeti a pénzkanapé táblája a Szegedi Gazdasági Középiskola Kőrösy József Tagintézményének könyvtárában.
Kedden érkezett a zúzott bankókból álló ülőalkalmatosság. – A Pénziránytű Alapítvány hirdetett meg egy fotópályázatot, amelyen iskolánk is részt vett. Mivel diákjaink a legtöbb képet beküldők között voltak, az alapítvány ezt a különdíjat ajánlotta fel – mondta Pintérné Kordás Erzsébet tagintézményi igazgatóhelyettes.

Természetesen csak forgalomból kivont bankjegyekből készült a kanapé, ahogy az a brikett is, amelyet szintén ajándékba kapott az iskola. Kiváló tüzelőanyag: a barnaszénhez hasonló égési tulajdonságokkal rendelkezik.

Kármán Ágnes most már pénzkanapéban is helyet foglalhat a könyvtárban. Fotó: Frank Yvette
Kármán Ágnes most már pénzkanapéban is helyet foglalhat a könyvtárban.
Fotó: Frank Yvette

A Kőrösy 3 éve tagja a Pénziránytű iskolahálózatának, szakköri foglalkozásokat tartanak más gimnáziumok diákjainak és tanárainak is. Az igazgatóhelyettes elmondta: fontos, hogy a tanulóknak alapvető fogalmaik legyenek pénzügyi, gazdasági témákról. Erre most már a dizájnos és kényelmes pénzkanapéban is van lehetőségük, igaz, egyszerre maximum hárman férnek el benne.

Olvasóink írták

  • 2. SP 2012. február 03. 21:34
    „Fotó: Frank Yvette
    Kármán Ágnes látta már a torzított képet magáról ?”
  • 1. SweetCare 2012. február 03. 20:38
    „Balla Balázs is ült rajta!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromba vágják a régiót

Pénteken felszámolják a régió utolsó fontos szervét is, Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megye önkormányzata elosztja a regionális fejlesztési tanács hagyatékát. Tovább olvasom