Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Minőségfejlesztési díjat kaptak a megyei rendőrök

Szeged - A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya harmadik alkalommal vehette át a IIASA-Shiba díjat.
Minőségfejlesztési díjat kapott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya.

Harmadik alkalommal ismerte el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és dr. Shoji Shiba nemzetközi minőségszakértő által alapított IIASA-Shiba Alapítvány.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A díjátadón - amely egyben az elismerés megalapításának huszonötödik ünnepi ülése is volt - idén tizenhárom szervezet, csoport részesült a minőségfejlesztés területén elért eredmények elismeréseként IIASA-Shiba Díjban - írta a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a „közigazgatás, közszolgálat területén végzett tevékenység" kiírásban nyújtotta be pályázatát csoport kategóriában, a társadalmi felelősségvállalás témakörében. Az elismeréssel a tizennyolc éves Tanyaprogram végrehajtását értékelték, a lakosság szubjektív biztonságérzetének erősítése érdekében végzett tevékenységet és szakmai együttműködését. A díj elnyerése szakmai presztízst jelent a főkapitányságnak. A díjat dr. Shoji Shiba professzor és dr. Hatala József r. altábornagy, miniszteri biztos, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke adta át.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság első alkalommal 2004-ben, majd pedig a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség 2011-ben részesült az elismerésben, szervezet kategóriában.

Csongrád megye másik elismerésben részesült szervezete a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egyetemi Klinikai Központja volt, amely a szolgáltatási szférában az egészségügy területén kapta meg a díjat. Az eseményre a Nemzetgazdasági Minisztériumban került sor 2015. január 28-án.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a második egyiptomi nyereményutat is a Móra-múzeumban

A szerencsés nyertes Vas Brigitta, aki még augusztusban látta a minden rekordot megdöntő tárlatot. Tovább olvasom