Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Miről beszélgetnek a nők a fodrásznál?

Örök, nőkkel kapcsolatos férfikérdésekre keressük a választ sorozatunkban. Muri Enikő színésznőt, a Sugarloaf együttes énekesnőjét arról faggattuk, milyen témákról beszélget a fodrásznál.
– Hogy vagy? – ezt mindig megkérdezzük egymástól a fodrászommal – árulta el
Muri Enikő. De a musicalszínésznő, a Sugarloaf együttes énekesnője nem csak felületesen érdeklődik, hiszen barátok is fodrászával. Szó esik így például párkapcsolatról, majd sokszor a munkára terelődik a szó.

Nem véletlenül: a hajszobrász a Madách Színház kötelékeiben is dolgozik, így természetes, ha egy-egy előadás szóba kerül.

– Nemrég én lettem a Sugarloaf zenekar énekesnője, ezért az új feladataimról is érdeklődik. Aztán jönnek a csajos témák, ki milyen alapozót használ – folytatta Muri Enikőt, akit az sem zavar, ha a színház forgatagában egy-egy férfikolléga is benéz, esetleg beleszól a társalgásba.

– Szerintem igaz, hogy a színház egy nagy család. És azt vettem észre, a férfiak is szeretnek hozzátenni a beszélgetéshez, elvégre a színpadra ők is sminkben lépnek ki, és sokszor parókában – magyarázta a színésznő, akinek az évad vége új feladatokat hoz.

 A koncertszezonban egész nyáron buliról bulira járnak és koncerteznek majd. Azt is elárulta, hogy augusztustól a néptáncot modern színpadi formában előadó Experidance Tánctársulattal fog együtt dolgozni egy produkción.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt, hogy 300 kocsma működött egyszerre Szegeden: kétes dicsőség az iszákregiment tagjává válni

Volt, hogy 300 kocsma működött egyszerre Szegeden: kétes dicsőség az iszákregiment tagjává válni
Megtudtuk, hol főzték a legjobb halpaprikást, és ki volt a város legjobb vendéglátósa az 1860-as években. Tovább olvasom