Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Mondd meg, Viktornak!

A "Mondd meg a Viktornak" című akciót a szegedi DK május elején indította, annak során papíron vagy a párt Facebook-oldalán lehetett írni a miniszterelnöknek.
Egy dobozban adta át csütörtökön a Parlament bejáratánál a Miniszterelnökség egyik munkatársának azokat a kormányfőről írt állampolgári véleményeket Vadai Ágnes, amelyeket a Demokratikus Koalíció (DK) szegedi szervezete gyűjtött májusban.

A "Mondd meg a Viktornak" című akciót a szegedi DK május elején indította, annak során papíron vagy a párt Facebook-oldalán lehetett írni a miniszterelnöknek. A független képviselő csak a papíron leadott véleményeket nyújtotta át.

Szavai szerint a több száz üzenet nyolcvan százaléka kritikus, húsz százaléka pozitív. A párt a nyár folyamán minden nagyvárosba ki fog települni és gyűjti a véleményeket, amelyeket az őszi parlamenti szezonkezdéskor akarnak majd átadni - tette hozzá.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. vélemény 2013. június 02. 10:59
  „33. kormoska
  Én nem kedvelem Gyurcsányt,sosem kedveltem de néha(főleg mostanában) nagyon igaza van..

  - "Nem kedveled", de az ő pártján állsz, mert neki adsz igazat.
  2006 előtt szerintem még imádtad is. :)”
 • 34. Laura82 2013. június 01. 19:38
  „"A politikában tilos bármit visszavonni, meghátrálni, vagy elismerni, hogy hibáztunk."
  (Bonaparte Napoleon)”
 • 33. kormoska 2013. május 31. 10:42
  „31.kontrapista
  Én nem kedvelem Gyurcsányt,sosem kedveltem de néha(főleg mostanában) nagyon igaza van....,és különben is,ez a cikk most Orbán szapulására jött létre úgyhogy itt mindenkinek őt kell ekéznie.Világos?
  Egyébként nem járok Tescóban,kizárólag CBA-ban vásárolok bözsi utalvánnyal a nemzeti együttműködés jegyében:-)”
 • 32. Együgyű 2013. május 31. 08:38
  „,,Mondd meg, Viktornak!"
  Ilyen jól még a 2/3-ad nem élt, mint most! Esetleg ha mégsem csak az elmútnyocév és az ellenzék tehet róla, mert az utóbbi a tisztelt házban folyton ellenkezik!!
  Már nem szorulunk külföldiek pénzére, mert azt a csókos vállalkozók megszerzik, megkapják a jó szolgálataikért! Azok a fránya MSZMP-sek, akik most az MSZP soraiban ülnek! Viktorunk körül egy egykori MSZMP politikust, KISZ titkárt sem találunk csak akkori kizsákmányoltakat, nélkülözőket, dolgozókat!
  Hajrá új Magyarország és új Magyarok! (Az utóbbi nem a nemzeti egyik kisebbséget jelöli!)
  2014-es évdöntő ütközet lesz a nemzet szempontjából!”
 • 31. kontrapista 2013. május 31. 08:01
  „27.kormoska
  Mond meg az Őszödi Böszmének :
  a Tesko parkolójában több helye található hirdetést, amely így szól :
  GYAKORLATTAL RENDELKEZŐ BOHÓCOT KERESÜNK
  Neki minden feltétele megvan !”
 • 30. spiler 2013. május 31. 06:47
  „állam adóság nőtt az ország kivérzett-------mi a l.....f....t akar a magyar nép még.....meghalni,ha van ki temesse a családból....KAPÁT,KASZÁT A KÉZBE!!!!”
 • 29. Linka11 2013. május 31. 05:09
  „Az utókor, majd ítélkezik ! - Ha egyáltalán majd emlékszik valaki a" fideszes korszakra" ! - Bár a fiúk mindent elkövetnek,hogy hagyjanak valamit maguk után. -De- hogy a "nép az istenadta nép" aki megéli most, hogyan burjánzik túl a hatalom, az kevés kivétellel nem fogja szeretni ezen időszakot az biztos.Orbánék olyan régóta politizálnak,hogy már el is felejtették ,miről is kellene szólni a politikának. - Sokadszorra - elmondanám ; A politikusi lét, az - SZOLGÁLAT - és nem a hatalmi mámor ámokfutása ! Tisztelettel ;- de ez csak egy szerény vélemény és nem csak a maiakról szól !”
 • 28. kormoska 2013. május 30. 21:47
  „Orbán egy tehetséges,ígéretes és sokoldalú politikusnak indult anno akárcsak a komplett Fidesz.....,csak közben erősen megváltozott,megváltoztak.Szabályosan beleőrült(TEK)a hatalomvágyba!
  Ma pedig kettős retorikát folytat:Mást mond Brüsszelben és mást nyilatkozik itthon.Ezt tudja ő is csak látja,hogy a nyilvánvaló hazugságainak,mellébeszéléseinek,megszorításainak nincs nagyobb következménye következménye.Pár tízezres tiltakozások nem érdeklik,ő békemenetekben számol.....

  Az a politikus,aki sem a parlamentben sem a való életben nem tűri a kritikát,aki azt kedveli ha az országban zavarodottság és széthúzás uralkodik,aki úgy hivatkozik az rendszerváltozás utáni kormányok bűneire,hogy Ő IS KORMÁNYZOTT MÁR,az nem szimpla politikus,hanem már inkább diktátor!”
 • 27. kormoska 2013. május 30. 21:28
  „Én megmondanám neki nagyon keményen....,de úgysem jut el hozzá és nem olvasná el!”
 • 26. pachakuti 2013. május 30. 21:19
  „"A politika olyan mint egy óriási pöcegödör. Mindig a legnagyobb **** úszik fölül."
  /Murphi törvénykönyve/”
 • 25. strangerrr 2013. május 30. 21:01
  „"Orbán Viktor zseniális politikus...
  Kádár óta nem ismerte fel egy hazai politikus sem nála jobban, hogy a birka népnek mire van igénye. A hülye átlagmagyar pont leszarja, hogy mi zajlik a világban, de szereti azt hinni, hogy ezer éve mi fingjuk a passzátszelet. Körülöttünk mindenki elbaszott lúzer, a tótnak büdös a hónalja, a románnak szőrös a talpa, Brüsszelben meg csupa seggfej okoskodik. Az állam adjon mindent ingyen, de adót ne kelljen fizetni. Ha valami sikerül, én vagyok a király, ha meg gajra megy, mindenki más a hibás. Ha a szomszéd kertje zöldebb, szívlapáttal csapjuk agyon.

  Hülye átlagmagyar arra a politikusra tud felnézni, aki alatt nagy magyarnak érezheti magát. Egyértelmű, tiszta üzeneteket akar, nem baj, ha egy büdös szó se igaz belőlük. A demokrácia alapelvei szóösszetétel már gyanús kutyulmány neki, amikor pedig a fékek és ellensúlyok felszámolásáról hall, így kérdez vissza: hú baszki, lezuhant a lift? Kurvára nem érdekli, vagy nem veszi észre, hogy demagóg politikusok hülyére veszik, hazudnak neki, harsány kacaj kíséretében basszák át a palánkon. Nyilvánvaló lopás és korrupció nem probléma. Trafik és föld kizárólag haveroknak, közbeszerzés meg Lajosnak? Haggyámá, a komcsik nem ezt csinálták?"

  "Hülye átlagmagyar bizsergő nemi szervvel nézi, hogy a különadókkal szétszopatják a mocsok bankokat és telkó cégeket. Le se szarja, hogy a folyamatos kapkodással olyan bizonytalanságot teremtettek, hogy senki sem indít nálunk új beruházást, évekre kinyírták a növekedést. Az meg fel se tűnik neki, hogy a különadók nagy részét az érintett cégek áthárítják, a telefonálás és a bankolás is a kormány intézkedései miatt drágult, az utazás költségét pedig elképesztő sunyi módon növelték.

  Politikailag óriási ötlet volt a rezsicsökkentés, átlag hülyemagyarnak eszébe sem jut, hogy már középtávon igen negatív következményei lesznek. Azt is elviselte, hogy lenyúlják a nyugdíját, nyilván megoldja majd valahogy az állam, hogy 30 év múlva is kinyalja a nyuggerek valagát. Kádár népe röhögve nézi, hogy szétkúrják a következő nemzedék jövőjét, a lényeg, hogy most úgy látszik, a kis magyar Dávid tökön szúrta az uniós Góliátot."”
 • 24. mivan? 2013. május 30. 20:40
  „Ugyan már! Ennek mi értelme? Orbánt csak Merkel asszony igazítja el négyszemközt. Azt az egész ország vigyázba áll, csak mi nem tudjuk, azt hisszük megint nyertünk...”
 • 23. Tiszthelyettes 2013. május 30. 17:53
  „22. gyurcsótányról beszélsz, mi?”
 • 22. joy 2013. május 30. 17:01
  „Mit kellett volna megmondani neki?
  Ő a m.agyar történelem legnagyobb prolitikusa?
  De hisz tudja.
  A prolitika a hazudozás, rágalmazás, gyalázkodás tudománya.
  Ebben történelmünk legnagyobbja:
  Lopj, csalj, hazudj, és minden elkövetett bűnöddel rágalmazd vérig gyalázott ellenségedet!
  :o(”
 • 21. lukrecia 2013. május 30. 16:36
  „17: Ki a Vadai es ki a gyurcsany??? Kb egy torol fakadnak. gyurcsany az apro klan , es bulgar emberek--mig Vadai az iskolaja reven. Mindketten a belugy prominens emberei, vagy letuntjei--ha onnan le lehet egyaltalan tunni.
  Bar en a Nemzetbiztonsag kozelebe sem engednem egyiket sem.”
 • 20. egyvalaki1 2013. május 30. 16:02
  „Szánalmas banda ez a demokratikus cirkusz...”
 • 19. vélemény 2013. május 30. 15:57
  „16. notebook
  még a minisztereinek is ő diktál.

  - A gyurcsányisták szerint egy kormányfőnek nem ez a dolga???”
 • 18. queenmargareth1 2013. május 30. 15:34
  „Boldog 50 et Viktor!Újabb 50-et kívánok, úgy ahogy a pór nép él!”
 • 17. igazságkereső 2013. május 30. 15:32
  „Ki az a Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes? Milyen nagy dolgot tett Magyarország javára, hogy ennyit foglalkozik velük a média különböző szegmense?!”
 • 16. notebook 2013. május 30. 15:22
  „Nem lehet mondani neki semmit. aki nincs vele egy véleményen, azt ő az ellenségének tekinti. A parlamenti képviselőket is semminek nézi, de még a minisztereinek is ő diktál.”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lakosság negyede soha nem olvas

Az idősebb generáció a napilaptól a könyvig sokfélét olvas. Tovább olvasom