Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Mondjon köszönetet orvosának!

Nyilvánosan hálálhatja meg mostantól orvosának, amit önért tett - lapunk felületet biztosít arra, hogy mindenkinek elmondja, miért tartozik neki köszönettel. Pár sornyi gondolatokat és teljes gyógyítástörténeteket is várunk, amelyeket rendszeresen leközlünk.
Csak egy szó: köszönöm. Sokszor azonban ennyit sem kapnak az orvosok betegeiktől, akiknek megmentik az életét, vagy visszaadják az egészségét. Hogy azért, mert a nagy stresszben és rohanásban véletlenül elmarad, vagy azért, mert nincs rá alkalom – mindegy is. Egy biztos: legalább ennyi jár nekik.

Ebben szeretnénk mostantól segíteni olvasóinkat: mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak, vagy akár a gyógyításunkban közreműködő teljes stábnak. Várjuk köszönő soraikat az orvosom@delmagyar.hu e-mail-címre, vagy postai úton a 6729 Szeged, Szabadkai út 20. szám alá. A borítékra ez esetben írják rá: „Mondjon köszönetet orvosának". A rövid köszöneteket csokorba gyűjtve közöljük lapunkban jövő héttől, pénteki napokon.

Ezeken kívül azonban hosszabb történeteket is várunk olyan különleges Csongrád megyei esetekről, amelyekben megmutatkozott a doktor kivételes embersége vagy szakmai bravúrja. A beküldött elbeszélések közül a legjobbakat mi is bemutatjuk – egy-egy cikkben mesélheti el a beteg, miért volt különleges saját vagy hozzátartozójának gyógyítása, kiemelt figyelmet adva ezzel orvosának. Az ilyen történetekhez mindenképpen kérjük a beteg elérhetőségét, hogy fel tudjuk venni vele a kapcsolatot.

Legyenek büszkék orvosukra, mondják el mindenkinek, milyen jó szakemberek dolgoznak Csongrád megyében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Médiadíjakat adtak át Szegeden: kollégáinkat is díjazták

Médiadíjakat adtak át Szegeden: kollégáinkat is díjazták
Tanárportrét, tudományos műsort és roma származású agykutatóval készült interjút is díjaztak az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Médiapályázatán csütörtökön Szegeden. Tovább olvasom