Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Most éves előfizetésünk mellé SZIN bérletet adunk!

Ha most előfizet a Délmagyarországra egy évre, a napilap, a magazinok és sok más kedvezmény mellett egy SZIN bérletet kap ajándékba.
Idén augusztus 23. - 26. között rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat az újszegedi Partfürdőn. A négynapos fesztiválon több tízezren szórakoznak majd önfeledten. Legújabb akciónkban új előfizetőinket szeretnénk megajándékozni a felszabadult fesztiválozás élményével. Ha most egy évre előfizeti a Délmagyarországot, az előfizetés mellé egy SZIN bérletet adunk ajándékba! Az idei fesztiválon is számtalan hazai és külföldi előadó koncertje közül választhatnak a fesztiválozók.
 
Nem csak a Szeged legnagyobb fesztiváljára szóló bérlet miatt érdemes előfizetni lapunkat. Hétféle magazin jár a lap mellé, előfizetőink részt vehetnek nyereményjátékainkon és kedvezménnyel vásárolhat belépőjegyeket. Néhány nyereményjátékunkon pedig csak előfizetéssel lehet részt venni. Ha az interneten is olvassa lapunkat, az előfizetéshez jár a DM extra, amivel még több tartalom érhető el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradás Szeged Napján

Véradást szervez a Szeged Napja ünnepségsorozat zárónapjára a Fidelitas. Tovább olvasom