Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Mostantól még több élmény az Árkád Szegedben

Több mint negyed év eltelt már az ÁRKÁD Bevásárlóközpont nyitása óta. Az előttünk álló évre számos színes és izgalmas eseménynek leszünk a megálmodói és szervezői.
Több mint negyed év eltelt már az ÁRKÁD Bevásárlóközpont nyitása óta. Üzleteink összetétele és kínálata, az ÁRKÁD szolgáltatásainak magas színvonala és családbarát programjaink révén már most sokan törzslátogatóinkká váltak. Az előttünk álló évre számos színes és izgalmas eseménynek leszünk a megálmodói és szervezői. Menedzsmentünk szeretné megosztani az Olvasókkal a tervezett programokat, amelyekkel a 2012-es évet színesebbé és élménytelibbé tesszük majd.

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV

Mostantól még szebb ünnep…

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV
Az ÁRKÁD Bevásárlóközpontok életében országszerte a nagyobb ünnepek jelentik a rendezvények csúcsát. Húsvét és a karácsony időszakában házunkat ünneplőbe öltöztetjük, mi több, idén megünnepeljük majd az első szülinapunkat is. Olyan programokról gondoskodunk, amelyek a gyerekeknek, fiataloknak és az idősebb korosztálynak is tudnak valami emlékezeteset nyújtani. Az ilyen események kapcsán a helyi oktatási intézményekkel is felvesszük a kapcsolatot, amelyeknek szereplésekre, kézműves-foglalkozásokra biztosítunk lehetőséget. Zenés, táncos előadók fordulnak meg nálunk, hogy előadásaikkal ünnepi hangulatot teremtsenek. Hamarosan Önök velünk készülhetnek a húsvétra is. A bevásárlóutcákon és a szökőkút előtti hatalmas területen egy gyermeki fantáziával megálmodott nyuszivilágot építünk fel. Nem hiányozhatnak majd a színes festett tojások sem.


Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV
Mostantól még megfizethetőbb divat…

A tavasz első napsugarait megelőzve az új kollekciók már megérkeztek üzleteinkbe. Szezonális kuponakcióinkkal az évben három alkalommal is szeretnénk Önöket segíteni abban, hogy divatos öltözékeiket olcsóbban tudják beszerezni. Az első ilyen akciónk március 7-én veszi kezdetét. Az évben két alkalommal megrendezésre kerülő divatnapjaink során elhozzuk és bemutatjuk Önöknek azokat a trendeket, amelyeket a fa-
shion világának nagyjai megálmodtak. Áprilisban a tavaszi-nyári, októberben az őszi-téli divatirányokat szeretnénk Önökkel megismertetni. Ezek a rendezvények professzionális divatshow-k formájában kápráztatják majd el a trendek szerelmeseit. Csúcskollekciók, profi modellek és táncosok, dinamikus zenei dallamok és ritmusok: ez az ÁRKÁD divatshow!

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV
Mostantól még igézőbb szépség…

Bevásárlóközpontunkban rendszeresek lesznek kiállítások, amelyek promóciók formájában hoznak el Önöknek újdonságokat. A szépség szót értsék tágabb értelemben. Kinek a kozmetikumok, kinek a festmények, gyermekrajzok, kinek az autók jutnak eszébe erről a szóról. Bármelyiket is értik alatta, az ÁRKÁD rendezvénynaptárában mindegyik helyet kap majd.

Mostantól még izgalmasabb sport…

Az idei év a futball-világbajnokságról és az olimpiáról szól. Bevásárlóközpontunk menedzsmentje ezekhez az eseményekhez kötődő programokkal is készül majd, hogy a sportrajongók együtt szurkolhassák végig velünk a sport rangos versenyeit.

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV

Szeretnénk hagyományteremtő céllal elindítani az ÁRKÁD Kerékpártúrát is. Szeretnénk teret adni a triálosoknak, a streetballnak, a fitneszkluboknak és a küzdősport-bemutatóknak is.

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV

Mostantól még közelibb sztárok…

Színművészeket, énekeseket, sportolókat hívunk majd meg a nagyobb eseményekre. Október óta Vastag Csabával, az Alma zenekarral, Szekeres Adriennel, Gáspár Lacival is találkozhattak rajongóik, s az évben még sokan mások is ellátogatnak az ÁRKÁD-ba. Szívesen vesszük ötleteiket, javaslataikat. Írják meg nekünk a Facebookon, jelezzék felénk honlapunkon, kiket látnának legszívesebben az ÁRKÁD színpadán! Bár nem tudunk minden kérést teljesíteni, figyelembe vesszük azt, kik a legnépszerűbbek látogatóink körében.

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV

Mostantól még elérhetőbb kultúra…

A kultúra, a tudomány mellett is elköteleztük magunkat. A színházakkal, művészekkel való együttműködés, az olvasás szorgalmazása mellett olyan kiállításokkal is szeretnénk Önöket meglepni, amelyeket csak Budapesten vagy külföldön állna módjukban megtekinteni. Szeptemberben Csodaverzum néven indul az az interaktív kiállítás, amely a fizika törvényszerűségeit mutatja majd be Önöknek – mindezt játékos formában. A Csodák Palotájához hasonló kiállítási darabok nagy része kipróbálható, s nálunk minden fizikán alapuló varázslatot ingyenesen tapasztalhatnak meg.

Illusztráció: DM/DV
Illusztráció: DM/DV

Mostantól még érezhetőbb szeretet…

Kisebb, pár napos rendezvény formájában évről évre megünnepeljük majd a farsangot, a Valentin-napot, a nőnapot, az anyák napját vagy a gyermeknapot. Ezen alkalmakkor kisebb ajándékokkal, virággal, tartalmas programokkal lepjük majd meg Önöket. A rászorultakon való segítségnyújtásra is nagy figyelmet fordítunk. Évente több véradást szervezünk, s egyéb karitatív programokkal is készülünk majd. Mert annál nem is lehet nagyobb élmény, mint amikor másokon segítünk!

Olvasóink írták

 • 2. fakandrea 2012. február 17. 11:07
  „Jó hogy kimoderálják azt a véleményemet miszerint az újságírói szakma szégyene, hogy egyesek informatív cikknek állítják be az ÁRKÁD fizetett hirdetését. Szégyen-gyalázat. Nem a médiatörvény itt az ami miatt a cenzúra ellen fel kellene szólalni.”
 • 1. sóska66 2012. február 16. 19:44
  „,,A szépség szót értsék tágabb értelemben... Bármelyiket is értik alatta, az ÁRKÁD rendezvénynaptárában mindegyik helyet kap majd.
  Tudom nem javaslatokat várnak, de én még is teszek egyet.
  A szegedi iskolák végzős diákjainak tablőit egy helyen lehessen megtekinteni.
  A bevásárlóközpont alkalmas lenne rá és szerintem nagy buli lenne.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bokrétaünnep az Agóránál, névadó játék péntektől

Öt hónapja kezdődött az építkezés, csütörtökön már bokrétaünnepét tartották a szegedi csodák palotájának. A névadó játék pénteken kezdődik. Tovább olvasom