Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Mozizzon velünk februárban is! Megnyerte a páros belépőt a Sajtófilmklubba?

Szeged – Nevessen velünk, egy igazi európai vígjátékot nézhet meg februárban a Sajtófilmklubban!
A Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjának páros belépőiért arra a kérdésre kellett válaszolni, hogy mi a címe Ken Loach első filmjének. Ken Loach a filmklubban bemutatandó Szesztolvajok című mozit is rendezte. A helyes megfejtés az Egy fiatalember naplója volt. A sorsolás ezúttal az alábbi öt olvasónknak kedvezett:

Laukó Gábor,
Oláh Csaba,
Pongrácz Gabriella,
Sebestyén Nóra,
Siprikó Renáta.


Gratulálunk nekik, sms-ben értesítettük őket. Tiszteletjegyüket a Belvárosi mozi jegypénztárában vehetik át kedden az előadás előtt negyed órával. A nyerteseknek be kell mutatni a visszaigazoló sms-t, valamint nevük mellett azt a mobilszámot is be kell mondaniuk, amelyikről velünk játszottak.

Azok se keseredjenek el, akikre most nem mosolygott Fortuna. A mozira kedvezményes, 650 forintos jegyeket lehet váltani. Tartsanak velünk! Mozizzunk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Újra villámjátékkal várjuk a mozizni vágyókat! Február 19-én, kedden este negyed héttől vetítjük a Belvárosi Mozival közös Sajtófilmklubunkban a Szesztolvajok című színes, feliratos, angol-francia-belga-olasz vígjátékot! Játsszon velünk hétfőn délig! De akkor se keseredjen el, ha esetleg nem önnek kedvez a szerencse. A filmet kedvezményes jegyárral, 650 forintért nézhetik meg velünk!

Szesztolvajok
Színes, feliratos, angol-francia-belga-olasz vígjáték, 101 perc.
Rendező: Ken Loach.
Szereplők: Paul Brannigan (Robbie), Roger Allam (Thaddeus), James Casey (Dougie), John Henshaw (Harry), William Ruane (Rhino), Lorne MacFadyen (Matthew), Siobhan Reilly (Leonie).

Szesztolvajok
Szesztolvajok

Miután csodával határos módon közmunkával megúszta a börtönt, Robbie eldönti, hogy új életet kezd, újdonsült apukaként ugyanis jobb életet szán kisfiának a sajátjánál. A közmunkaprogramban hozzá hasonló barátokra tesz szert, és Rhino, Albert, valamint Mo hozzá hasonlóan nem találnak munkát korábban elkövetett bűnügyeik miatt. Ám amikor a társaság ellátogat egy whiskey gyárba, az olyan inspirálóan hat rájuk, hogy úgy érzik, reménytelen életükből ez jelentheti számukra a kiutat.

Szesztolvajok - magyar feliratos mozielőzetes

Elhatározzák, hogy felkeresik a világ egyik legdrágább whiskeyjének lelőhelyét Skóciában, és egyszer s mindenkorra bebiztosítják a jövőjüket. Még ha ezt nem is a legtörvényesebb úton képzelik el.

Olvasóink írták

  • 1. Rehepapp 2013. február 18. 07:06
    „miért van az, hogy a lehetséges válaszok között rendszeresen nem szerepel a helyes megoldás?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent Dömötör rejtett kincsei

A barokk ékszerdoboz kincsei a Fekete Házban, a várban, a fogadalmi templomban és a Dóm téren, valamint Ásotthalmon és Röszkén láthatók. Tovább olvasom