Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Mozizzunk együtt áprilisban is! Nyert páros belépőt Sajtófilmklubunkba?

Szeged – Kisorsoltuk áprilisi Sajtófilmklubunk nyerteseit. Ott van a szerencsések között?
Arra a kérdésre vártunk választ az öt páros belépőért cserébe, hogy hogy hívják a női főszereplő, Sandrine Kiberlain lányát. A helyes megfejtés a Suzanne volt. Ezúttal az alábbi öt játékosunknak kedvezett a szerencse:

Baglyos Csilla,
Dióskáli László,
Hujsz Anita,
Makrai Éva
és
Zombori István.

Gratulálunk nekik, tiszteletjegyüket a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetik át negyed órával a kezdés előtt. Be kell mutatniuk a nyereményt igazoló sms-t, valamint a nevüket kell megmondani.

De nemcsak őket várjuk a Balázs Béla terembe! Tartsaanak velünk, a jegyár kedvezményes, 650 forint. Nézzünk együtt a Sajtófilmklubban!


Korábban írtuk:
Ebben a hónapban április 15-én, kedden várjuk mozirajongó olvasóinkat a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába. 18 óra 15-től vetítjük a Balázs Béla teremben a 9 hónap letöltendő című filmet, amelyre ezúttal is öt páros belépőt lehet nyerni. És ahogy korábban is, úgy most is lehet velünk együtt mozizni mindenkinek: ha nem nyert a játékunkon páros belépőt, akkor kedvezményes ára 650 forintért válthat jegyet.

Jöjjön el, mozizzon velünk!

9 hónap letöltendőszínes, magyarul beszélő, francia vígjáték, 82 perc, 2013
rendező: Albert Dupontel
forgatókönyvíró: Albert Dupontel
zeneszerző: Christophe Julien
operatőr: Vincent Mathias
producer: Catherine Bozorgan
vágó: Christophe Pinel
szereplők: Albert Dupontel (Bob Nolan), Sandrine Kiberlain (Ariane Felder), Nicolas Marié (Maitre Trolos), Philippe Uchan (De Bernard), Philippe Duquesne (Dr. Toulate), Gilles Gaston-Dreyfus (M. De Lime), Laure Calamy (Daisy).

9 hónap letöltendő - magyar szinkronos előzetes

Ariane, a szigorú erkölcsű bírónő rájön, hogy terhes. Ráadásul az apasági teszt szerint Bob, az agresszív bűnöző az „elkövető". Ariane semmire sem emlékszik, ezért szinte az őrületbe kergeti az eset.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi közbringa: feltűnő és masszív

Furcsán néz ki, élénksárga színével vonzza a tekintetet, és jól irányítható. Egy hónapja használható a Citybike Szeged, vagyis a városi kölcsönbringa. Tovább olvasom