Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Mozizzunk együtt decemberben is! Ön nyert páros belépőt Sajtófilmklubunkba?

Szeged – Folytatódik a Belvárosi Mozival közös játékunk! Kisorsoltuk az öt páros belépőt decemberi Sajtófilmklubunkba!
A Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjának idei utolsó vetítésére azok nyerhettek egyet az öt páros belépő közül, akik helyesen válaszoltak arra a kérdésre, hogy milyen díjra jelölték egy korábbi filmjéért az Életem szerelme film férfi főszereplőjét, François-Xavier Demaisont. A helyes válasz a César-díj volt. Ezúttal az alábbi öt olvasónknak kedvezett a szerencse:

Ajkay Renáta,
Dús Andrea,
Higyisán László,
Solymosi Lajos,
Tisóczki Flóra.


Gratulálunk neki, sms-ben értesítettük őket. Tiszteletjegyüket szokás szerint a Belvárosi Mozi jegypénztárában vehetik át negyed órával a vetítés kezdete előtt nevük és mobilszámuk bemondásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.

Azok, akik nem nyertek szintén jöjjenek el! Kedvezményes, 650 forintos belépőt válthatnak a Balázs Béla terembe! És tartsanak velünk jövőre is, hiszen 2013-ban is tovább forog a vetítőgép a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu Sajtófilmklubjában!


Korábban írtuk:

Ebben a hónapban december 21-én, pénteken várjuk mozirajongó olvasóinkat a Belvárosi Mozi és a delmagyar.hu közös Sajtófilmklubjába. 18 óra 15-től vetítjük a Balázs Béla teremben az Életem szerelme című mozit, amelyre ezúttal is öt páros belépőt lehet nyerni. És ahogy korábban is, a kedvezményes jegyek ára most is 650 forint.
Jöjjön el, mozizzon velünk!

Életem szerelme

színes, feliratos, francia vígjáték, 87 perc, 2010
rendező: Nicolas Cuche.
szereplők: François-Xavier Demaison (Julien Monnier), Virginie Efira (Johanna Sorini), Armelle Deutsch (Sophie), Raphaël Personnaz (Martin Dupont), Thomas N\'Gijol (Vincent), Brigitte Roüan (Lydie), Yves Jacques (Maxime Dupont), Marie-Christine Adam (Dominique, Julien anyja).

Életem szerelme - előzetes

A történet főszereplője Julien Monnier, a harmincas éveiben járó párterapeuta, aki minden, vele kapcsolatba lépő lányra szerencsétlenséget hoz. Így jár Joannával is, de a lány megérti: a bosszantó kellemetlenségek ellenére, vagy éppen azok hozományaként, megtalálta az igazi szerelmet és a sikerhez vezető utat a karrierjében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győztes szelektívgyűjtők

100 intézmény összesen 800 tonna papírt – ami közel 9600 fa életét mentette meg –, valamint nagyjából 16,5 tonna PET-palackot és ALU-dobozt gyűjtött össze. Tovább olvasom