Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Nagybevásárlást tartott a Széll család

Balástya, Szeged- Nemcsak a Príma Nova árukínálatára, hanem az újszegedi bevásárlóközpont mélygarázsára is rácsodálkozott Telekosár játékunk újabb nyertese.
– Harmincöt évre visszamenőleg megvan a Délmagyaroszág összes száma. Ezt onnan tudom, hogy most rendezgettem őket a balástyai tanyámon, és vagy fél szobát elfoglalnak. Azért szortíroztam, hogy öregségemre még legyen mit bogarásznom – mondta Széll István.
 
Rácsodálkoztak a Príma Nova kínálatára és garázsára a Balástyán élő Széllék. Fotó: Kuklis István

A nyugdíjas rendőr volt lapunk Telekosár játékának újabb nyertese. Felesége, lánya és unokája kísérte el bevásárolni „Susztert" az újszegedi Príma Novába, ahol lapunk számlájára költhetett el 25 ezer forintot.

– Az apám cipész volt, innen kaptam a becenevemet, amit még Veszprémben is ismernek – mondta büszkén az exrendőr. Minden cikket elolvasott az eddigi nyertesekről. – Nagyjából ugyanazt vásároljuk majd, mint ők. Húst
is veszünk, bár nemrég vágtunk disznót, de legalább ezzel is több lesz a hűtőben – mondta Széll István.

A Príma Novában még soha nem járt, most először látott mélygarázst. Balástyai tanyájukról ritkán mozdultak ki nagybevásárlásra a szegedi üzletközpontokba az elmúlt években. A fakanál szinte mindig felesége kezében van, így a bevásárlás oroszlánrészét Anna végezte.

– Felírtam mindent, különben elfelejtettem volna. Kávé, tészta, mosogatószer van többek között a listámon– mutatta Anna.

A húsospultnál a marhaoldalas tetszett meg neki. Nem sajnált költeni rá – csak ez 4400 forintba került. Széll István lánya számológépen adta össze, nagyjából hol tartanak a bevásárlásnál, így a keretet majdnem kihasználták.

A Széll család a pénztárnál 22 ezer 476 forintot fizetett.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bérletárat felezne az LMP

"Elpártolnak a magas, 7 ezer forintos bérletárak miatt a szegediek a tömegközlekedéstől." Tovább olvasom