Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Napi EMMI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) köznevelési konzultáció hirdetett, aminek állásáról rendszeresen beszámol a kormany.hu oldalon.
Szerdán közhírré tették, hogy 30 tankerületi fórumon csaknem 300 iskola képviselői vettek részt. Csütörtökön azt írták, hogy 95 helyszínen már 1005 iskola képviselői vettek részt a köznevelési konzultáción. A péntek reggeli napi EMMI-jelentésben az áll, hogy a tankerületek 91 százalékában, 182 helyszínen már lezajlottak a konzultációk, amelyen 1996 iskola képviselői vettek részt.

És nincs megállj, írják, mert pénteken a fennmaradó tankerületekben is megrendezik a fórumot, hiszen a közlemény szerint a 198 tankerületben összehívott fórummal a minisztérium a lehető legszélesebbre nyitotta az ajtókat.

Csütörtökön kértük, jelentkezzen az online@delmagyar.hu címen olyan pedagógus, aki részt vett már az EMMI által meghirdetett köznevelési konzultáción, és szívesen elmondaná lapunknak a tapasztalatait. Eddig még senki sem jelentkezett.

Ma megkérdeztük Plesovszkiné Ujfaluczki Judittól, mikor rendeznek köznevelési konzultációt a KLIK szegedi tankerületében. Megkaptuk a választ a tankerületi igazgatótól, eszerint Szegeden csütörtökön zártkörű munkamegbeszélés volt a pedagógusokkal - válaszolta kérdésünkre a KLIK központi sajtóosztálya. Arról is tájékoztattak, hogy már mindenhol lezajlott a köznevelési konzultáció Csongrád megyében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elsodorta a motorost, majd továbbhajtott

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt… Tovább olvasom