Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Napközis táborokkal nyit az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány szegedi közösségi háza

Elkészült az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Alapítvány közösségi háza Szegeden. A várostól kapott, és a szervezet által felújított létesítményben nyáron önköltséges napközis táborokat rendeznének gyerekeknek.
A Vértói úti közösségi házban melegítő konyha, interaktív videojáték és számítógépek várják a gyerekeket. A nyár folyamán kedvezményes táborokat indítana a szervezet, amely rendkívül alacsony áron segítene a rászoruló gyerekek ellátásában. Lesznek olyan hetek, amikor szociális alapon kedvezményesen, vagy akár térítésmentesen is látogathatók a programok.

A tanév kezdetétől délutánonként nem csak játék, hanem felzárkóztató tanulmányi program indulhat szakképzett pedagógus felügyeletével. A közösségi házban folyó munkát az alapítvány Főállású Angyalként, Martonosi János is támogatná. Az Angyaljelölt Egy Ebéd Egy Esély a Jövőre című pályázatára a Vodafone Felelősségvállalás Facebook oldalán szavazhatnak. A szavazatokat június 10. hétfőn 12 óráig lehet leadni az oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi iskolákban nem énekelték a nemzeti összetartozás dalát

Nem találtunk olyan szegedi általános iskolát, ahol megörökíthettük volna a nemzeti összetartozás dalának eléneklését. Tovább olvasom