Délmagyar logó

2018. 09. 23. vasárnap - Tekla 11°C | 22°C Még több cikk.

Ne dudorodjon a pénztárca a zsebben, ne viseljünk a nyakban hasitasit

Ne dudorodjon a pénztárca a zsebben, ne viseljünk a nyakban hasitasitFérfias hátizsákokat is találunk már, csak válasszunk körültekintően.
Még véletlenül se viseljünk hasitasit nyakba vagy vállra akasztva, kéri az üzletistílus-tanácsadó. Főleg mert van jó megoldás is helyette. Nem ciki a kicsi oldaltáska és a hátizsák sem.
Ciki, ha a pénztárca és a mobil kidudorodik a zsebből, szögezi le Lacfi Ági üzeltistílus-tanácsadó. Ezért inkább viseljünk valamilyen táskát, kéri.

– Nem véletlenül használtak régen az irodisták aktatáskát! Egy darabig úgy tűnt, hogy kimegy a divatból, de mostanság nagyon szép, stílusos darabokat lehet kapni – hívja fel rá a figyelmet, és hozzáteszi az egykor pasitartozéknak számító autós táska viszont egyáltalán nem baj, hogy kiment a divatból.

– Rémesen fest a csuklóra csavart kistáska, ne viseljünk ilyet! Helyette válasszunk inkább vállon keresztbe vethető, kisebb méretű férfitáskát – javasolja, és rámutat, ebben tökéletesen elfér a pénztárca, az iratok, a mobil és a slusszkulcs, ráadásul elegáns is.

– Minimum A/5-ös méretűt válasszunk, mert az viszont idiótán fest, ha egy nagy emberen túl kicsi táska lóg – tanácsolja, és hozzáteszi, ma már az üzleti életben is egyre elterjedtebb viseletnek számít az oldaltáska. –

Legjobb, ha bőrből készült darabot választunk, de találhatunk már gyöngyvászon és farmeranyagból készült táskákat is. Bármelyik is legyen, mindig az aktuális öltözethez illő darabot válasszunk – hívja fel a figyelmet, és kéri, ne próbáljuk meg vállra vagy nyakba akasztott övtáskával pótolni ezt a típust, mert az rendkívül kínos. Nem ciki viszont a hátizsák, mutat rá.

– Nagyon is férfias tud lenni, ha valaki megfelelő darabot választ. Elvárás, hogy minőségi legyen, és ne árasszon túlzottan túrázós hangulatot, ha épp nem túrázni indulunk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ciki, ha egy férfi nézegeti magát a tükörben?

Ciki, ha egy férfi nézegeti magát a tükörben?
Örök, nőkkel kapcsolatos férfikérdésekre keressük a választ sorozatunkban. Tovább olvasom