Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 15°C Még több cikk.

Négyéves a Hirdető

A Délmagyarország Kiadó ingyenes információs hetilapja, a Hirdető 2001. augusztus 16-án került először a postaládákba. A ma négyéves újság 137 ezer példányban jelenik meg, egyre bővülő terjedelemben.
A Szegedi Hirdető éppen négy esztendővel ezelőtt jelent meg. A Délmagyarország Kiadó ingyenes információs hetilapja négyoldalas újságként került akkor 60 ezer szegedi postaládába. A példányszám azóta ötezerrel emelkedett a megyeszékhelyen. Időközben a megye más városaiban megjelenő Mustra-újságokat is beemelte a cég a Hirdetőbe, így már 137 ezerre emelkedett az összpéldányszám.

Jelentős változáson ment át négy esztendő alatt a lap. Egyrészt ma már 16, illetve 20 oldalas a szegedi kiadvány. De nemcsak vastagodott az újság, hanem tartalmában is gazdagabb lett. Tematikus oldalak segítik az olvasók tájékozódását, az új tördelési formával áttekinthetőbbé vált a lap. Az apró- és keretes hirdetések mellett játékokat, rejtvényt, bőséges olvasnivalót is kínál. A szerkesztő, V. Fekete Sándor hétről hétre kommentál egy-egy aktuális eseményt, amely az olvasókat is foglalkoztatja, s akiktől naponta érkeznek visszajelzések, témajavaslatok. A nagyvilág színes hírei mellett könyv- és filmajánlót közlünk. A humor sem hiányzik, a hét vicce és mondása hamar népszerűvé vált. A horoszkópot sokan kedvelik.

Az újság hirdetőpartnereinek és az olvasóknak egyaránt igyekszik mindig többet és többet nyújtani, a folyamatos megújulásra törekszik. Lajkó Istvánné, a Hirdető lapcsalád értékesítési vezetője a következőt vallja: „Azt szeretnénk elérni, hogy a piacon a mi termékünk legyen a legjobb, a mi ügyfeleink és olvasónk legyenek a legelégedettebbek."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száznegyvenkét hektáron találtak parlagfüvet

A megyében 142 hektáron találtak parlagfüvet a megyei földhivatal, illetve a növény- és talajvédelmi… Tovább olvasom