Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Négymeccses eltiltást kapott a brutális szentesi kamaszpólós

A 16 éves, százkilós szentesi Tóth Boldizsár úgy megütötte tavaly a Szentes-Szeged serdülő pólómeccsen a szegedi Zatykó Leventét, hogy elájult a vízben. A brutális kamasz négymeccses eltiltást kapott.

Mindig örökrangadónak számít a vízilabdában a Szentes-Szeged mérkőzés. A két csapat a fiú serdülő országos bajnokságban tavaly novemberben Szentesen játszott egymással meccset, amit a hazaiak nyerték 14-7-re. De a mérkőzés nem az eredményről, hanem Tóth Boldizsár iszonyatos erejű ütésétől híresült el, akit Mosonyi Balázs játékvezető és a szegediek edzője, Fodor Ádám is feljelentett brutalitása miatt a szövetségnél. 
 

Egy olvasónk lefotózta a nézőtérről, ahogy a sérült fiút ápolták a medence partján, amíg nem érkezett meg a mentő.
Egy olvasónk lefotózta a nézőtérről, ahogy a sérült fiút ápolták a medence partján, amíg nem érkezett meg a mentő.


Tóth Boldizsár édesanyja, Tóth Enikő akkor elmondta, mindkét fiút sajnálja. Elmesélte, Zatykó Levente úgy beletérdelt a víz alatt a fia arcába, hogy Boldizsárnak letört a foga. És amikor a centerként játszó 16 éves, százkilós fia feljött a víz alól, dühében ütött.

Tóth Boldizsár akkorát ütött, hogy Zatykó Levente elájult, ketten hozták ki a medencéből. Agyrázkódást szenvedett. Mentővel szállították kórházba.

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapján a közelmúltban jelent meg Tóth Boldizsár büntetése. A szentesi pólóst négy mérkőzésről tiltotta el a szövetség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Számla nélkül később hiába reklamálunk

Számla nélkül később hiába reklamálunk
Termékbemutatóval, kazáncserével, elromlott tévével kapcsolatban is tettek fel kérdéseket olvasóink lapunk telefonos tanácsadásán. Tovább olvasom