Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Nem adta meg az elsőbbséget, elcsapták

Szeged - Kerékpárost gázolt egy autó pénteken kora délután a móravárosi bevásárlóközpontnál. A középkorú nő nem adta meg az elsőbbséget az autósnak.
A Kálvária sugárút felé tartott pénteken kora délután a Móravárosi körúton az a középkorú nő, aki balesetet szenvedett a bevásárlóközpont körfogalmánál. A biciklis a kerékpút vége, elsőbbségadás kötelező táblánál nem lassított, kitekert a kanyarodó autós elé. A sofőr hiába fékezett, elcsapta a biciklist.

Fotók: Segesvári Csaba
Fotók: Segesvári Csaba

A kereszteződésnél a kerékpárosoknak mindkét irányból elsőbbséget kellene adniuk az érkező autóknak, tapasztalatunk szerint ezt sokszor nem teszik meg. Úgy láttuk, a meredeken szemből sütő nap is korlátozhatta az autós látóterét. A sérült állapotáról nincs információ.

A Móravárosi körúton kisebb dugó alakult ki, mert az üzletközpontba tartó autósok a helyszínelő rendőrök ellenére be akartak hajtani a közeli parkolóba.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Operettel indul az új év

Egy helyi, fiatal szerző, Iván Sára operettjének ősbemutatójával indítja az új évet január 3-án a Szegedi Nemzeti Színház. Tovább olvasom