Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Nem érdekelte a tilos jelzés, áthajtott a fénysorompón

Szeged - A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja, akik látták a március 31-én reggel történt esetet a Bajai úti vasúti átjáróban.
A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen sofőr közlekedett március 31-én reggel 8 óra körül egy szürke színű, feltehetőleg Opel típusú, egyterű személygépkocsival Szegeden, a Bajai úton Mórahalom felől a Kálvária tér irányába. A sofőr a vasúti átjáróhoz érve, a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, majd a vasúti berendezés félsorompójának csapórúdját letörve továbbhaladt.


A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexuális indítékból ölte meg barátnőjét a forráskúti gyilkos

Megerőszakolta, bántalmazta, fojtogatta, majd egy kalapáccsal verte halálra a 22 éves forráskúti B. Vivient tavaly novemberben gyerekkori barátja. Tovább olvasom