Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

"Nem gondolja, hogy az adófizetők pénzét nem a Fidesz kampányára kellene fordítania?"

Csóti Zsombor, a Demokratikus Koalíció megyei listavezetője nyílt levélben kérdezte Magyar Annát, a Csongrád Megyei Közgyűlés Elnökét.
A levelet változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt Elnök Asszony,

a napokban vettem kézbe az Önök kiadványát, melyben felsorolták, hogy Csongrád megye milyen eredményekkel büszkélkedhet, valamint milyen eredményeket ért el az Ön által vezetett grénum ebben a ciklusban.

A tájékoztató füzetük rendkívül színvonalas, informatív, melyhez ezúton gratulálok. Meglepődve olvastam viszont azon sorokat, miszerint Önöknek milyen fontos a civil szervezetekkel való szoros együttműködés. Ez igazán dicséretes, ám van egy apró probléma: a kiadványban Kothencz János kormánypárti polgármesterjelöltről, mint civilről zengnek ódákat.

Elnök Asszony,

nem gondolja, hogy ez tisztességtelen? Kothencz Úr gyermekekért végzett munkássága vitathatatlan. Az viszont elfogadhatatlan, hogy a megye kiadványát Ön kampánycélokra használja, a FIDESZ szegedi polgármester jelöltjének támogatására. Nem gondolja, hogy az adófizetők pénzét nem a Fidesz kampányára kellene fordítania?

Egy másik ilyen „gyöngyszem" Bozó Zoltán szentesi vállalkozó, - aki nem mellesleg a kormánypárt szentesi polgármesterjelöltje - tömjénezése, akit hosszan méltatnak, mint a megye legkiemelkedőbb üzletemberét.

Nem gondolja, hogy a megyében élő sok száz vállalkozó is sokat tett az elmúlt években a térség felemelésért? Nem gondolja, hogy végtelenül visszatetsző, hogy Ön a szentesi FIDESZES polgármesterjelölt kampányát is közpénzből támogatja?

Elnök Asszony,

felszólítom arra, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, mennyibe került a megyében élő adófizetőknek ez a propagandakiadvány, és adjon magyarázatot arra, hogy kik és mi alapján emelték bele a megye két nagyvárosának kormánypárti jelöltjeit ebbe a kiadványba.

Szeged, 2014. szeptember 26.

Csóti Zsombor
megyei listavezető
Demokratikus Koalíció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halál a falunapon

Egy ember meghalt, egy árust szívinfarktus gyanújával kórházba szállítottak, egy másikat pedig rendőrök tepertek le a pusztamérgesi falunapon. Tovább olvasom