Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Nem kapott elsőbbséget a motoros, elesett a kereszteződésben

A zsombói baleset még december közepén történt. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség a lakosság segítségét kéri.A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett segédmotoros kerékpárjával közlekedett Zsombón, a Béke utcán a Móra Ferenc utca irányába 2015. december 11-én délután 4 óra körül. A motorkerékpáros a Móra Ferenc utcai kereszteződéshez érve tovább akart haladni az Alkotmány utca irányába, mikor egy balról érkező szürke színű személyautó nem adta meg neki az elsőbbséget. A motoros észlelve a veszélyhelyzetet fékezett, majd elesett. A személygépjármű vezetője a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. A balesetben a motoros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a szemtanúk jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig) - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A levelesláda nyílásán át nyitották ki a tűzoltók az idős nő lakását

Az idős asszony rosszul lett, de a mentőszolgálat nem jutott be a Bécsi körúti lakásba. Tovább olvasom