Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 6°C Még több cikk.

Nem lehet tudni, megtalálták-e már S. Vilmos társait

Szeged - Csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt folyik büntetőeljárás S. Vilmos volt címzetes bv. törzszászlós és társai ellen – tájékoztatott a Szegedi Nyomozó Ügyészség.
Megírtuk, a gyanú szerint a 38 éves S. Vilmos volt börtönőr, kétdanos kick-box-mester vert össze brutálisan a társaival július 18-án éjszaka egy egyetemista lányt Újszegeden, a Belvárosi hídnál. Hírül adtuk július 23-án, hogy S. Vilmost előzetes letartóztatásba helyezték, társait még keresik. Az ügyészség akkor adott ki közleményt, akkor tájékoztatta a közvéleményt az ügy állásáról.

Megtalálták már S. Vilmos társait? Vagy önként jelentkeztek a társak az ügyészségen? S. Vilmos nem mondta meg a kihallgatásán, hogy kik voltak a társai? – kérdeztük a Szegedi Nyomozó Ügyészségtől. „Az ügyben jelenleg a nyomozás folyamatban van, a Szegedi Nyomozó Ügyészség a szükséges nyomozati cselekményeket folyamatosan foganatosítja.

A sajtó részére legutóbb adott tájékoztatás óta felmerült érdemi körülményekről a nyomozás érdekeire figyelemmel jelenleg nem áll módunkban információt adni" – válaszolta kérdéseinkre Csukonyi Gyula ügyész.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1311 határsértőt fogtak vasárnap a megyében

Országszerte összesen 4491 határsértőt fogtak el a rendőrök péntektől vasárnapig. Tovább olvasom