Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Nem lesz szegedi énekes a Rising Star-ban

Elvérzett az egyetlen szegedi énekes a Rising Star-ban: Verba Barna nem tudta felemelni énekével a falat, így nem jutott tovább a műsorban.
A vasárnap esti adásban a kosárlabdaedzőnek készülő szegedi utcazenész a Szállj el kismadár című dalt énekelte, de ezzel sem a nézők, sem a zsűri tetszését nem sikerült elnyernie. A szavazatok mindössze 41 százalékát kapta a szükséges 70 helyett, így a továbbjutást jelentő falemelkedés elmaradt. A zsűritagok közül is egyedül Pásztor Anna voksolt igennel.

Verba Barna nem tudta felemelni énekével a falat.
Verba Barna nem tudta felemelni énekével a falat.

- Nagyon szurkoltam neked, szerettem volna, ha kapsz még egy esélyt. Sokkal több van benned, mint ez – mondta az énekesnő, aki már a válogatáson is megküzdött azért, hogy Barna továbbjusson. Feke Pál az ösztönösséget hiányolta, szerinte a produkció egyenes volt és nem váltott ki érzéseket. KERO úgy fogalmazott Barnával kapcsolatosan, hogy lenyűgözően kedves és szimpatikus, de semmi nincs benne, ami megfogná.

A szegedi énekes tehát nem jutott a legjobb 25 közé, Mező Misi azonban megvigasztalta: nem véletlen, ami történt, és bíztatta, hogy higgyen benne továbbra is, és megadatik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

64 év szerelem

Prajda László Ede és felesége, Prajda Lászlóné (Terhes Ilona), akik mindketten a 90. életévükben… Tovább olvasom