Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Nem tűnt el csak átalakult Mr. Forrónaci

Nem tűnt el csak átalakult Mr. Forrónaci

Picsaemberként ismerte meg az egész ország, Facebook-os rajongói oldalának köszönhetően egy hétvége alatt sztár lett. Csányi Gábor egyszerű ember, alkalmi munkából él, szeret énekelni és szereti önmagát kifejezni egyedi, megdöbbentő ruhakölteményeiben. A 35 éves fiatalemberrel a Dóm téren beszélgettünk. Hétfő este óta nem elérhető a rajongói oldal a Facebook-on.

Arany T. János - 2013.05.05. 19:46
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az oldal mindössze néhány napot élt meg, ám ezalatt rendkívüli népszerűségre tett szert. Egy délután alatt közel hatezren lájkolták, vasárnapig tízezerre nőtt a lájkok száma.

Ha valaki rákeres az oldalra (https://www.facebook.com/ASzegediPicsaember?ref=stream), már csak ez olvasható: Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el. Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították.

Információink szerint az oldal két szegedi gimnazista lány készítette, valószínűleg nem sejtették, hogy ilyen sikeres lett. Azóta több Mr. Forrónaci és Picsaemberes oldal jelent meg a Facebook-on, ezek azonban nyomába sem érnek az eredeti népszerűségének.

K
özben megjelent a A Szegedi Mr Forronaci oldal. https://www.facebook.com/pages/A-Szegedi-Mr-Forronaci/455806164493481?ref=ts&fref=ts A szerkesztők bemutatkozása: "Sziasztok elindult Mr. Fórronaci hivatalos facebook rajongói oldala! Ez moderálás alatt áll, így nem vagyunk hajlandóak buzizós kommenteket és egyébb gusztustalanságokat eltűrni, kérlek benneteket, osszátok meg, köszönöm. Ez nem olyan oldal, mint az előző, sajnos vannak személyiségi jogok és sem képet sem videót Gábor írásos beleegyezése nélkül nem tehetek ki! Az előző lap is emiatt szűnt meg!"

Az új oldal valószínűleg nyomában sem ér majd az eredetinek. Eddig mindössze 40 lájkot kapott.

Korábban írtuk:

– 13 éves koromban a Megöltek egy legényt című népdalt kellett elénekelnem énekórán. Mindig egyes voltam énekből. Amikor elkezdtem énekelni, az egész osztály elnémult a csodálkozástól. Most éppen csak pötyögök – szabadkozik Gábor, miután néhány dalból rövid bemutatót tartott.

– Annyit tudok kipréselni, amit a betegségem enged – mondja. Csányi Gábor, a szegedi Picsaember, ahogy a Facebook-on ismerik, nagyon kritikus önmagával szemben. – Úgy érzem, nem tudom kihozni a maximumot. Nem bírok rányitni a hangszálakra. Csak éppen megérintem ezeket a hangokat, de nem tudom őket 360 fokban átölelni. Amíg erre nem vagyok képes, addig marad a kétkezi munka – meséli a 35 éves fiatalember.

Mr. Forrónaci - Szegedről. A szerző felvételei (képgaléria)

Gábor korábban Ásotthalmon élt, néhány éve öccsével költöztek Szegedre. Gyakran sétál kihívó, női rövidnadrágokban, úgynevezett forrónadrágban. A napokban két szegedi gimnazista lány rajongói oldalt hozott létre a szegedi Picsaember néven. Csányi Gábor egy hétvége alatt vált a Facebook sztárjává Magyarországon. Mémek tucatjai készülnek a megdöbbentően egyedi módon öltözködő fiatalemberről.

Titokzatos torokbetegségére visszatérve úgy gondolja, nem véletlen, hogy megbetegedett. – Istennek biztosan célja van velem, ha már akadályokat gördít elém – mondja.

Gábor alkalmi munkából él, legszívesebben a szalag mellett dolgozna egy gyárban. Általában hajnalban kel, egyedi készítésű súlyzóival gyúr, hazamegy nyújtani, végül fut. Ha van ideje, az ártéri erdőben skálázik.

Mr. Forrónaci - Szegedről. A szerző felvételei (képgaléria)

A forrónadrágokról így beszél: – Nem mondom, hogy nagyon szép ember vagyok, de ha felveszem ezeket a göncöket, akkor kinézek valahogy. Az a célom, hogy teljesen elfogadjanak. Azt szeretem, ha rám figyel valaki, akkor csak egy dologra koncentráljon. Ha énekelek, egyszerű ruhát veszek fel, mert akkor a hangom a fontos. Nem ismerek határokat. Nehéz hozzájutni az ilyen sortokhoz.

Az Árkádban az egyik női üzletben vásárolok. Azt mondom, hogy a barátnőmnek veszem. Kedvencem a piros rövidnadrág. Ezt fehér pólóval, fehér zoknival és fehér cipővel használom – meséli lelkesen Gábor, aki nem tudja pontosan hány forrónacija van, ruháit két 100 literes zsákban tartja, mindkettő tele van.

Mr. Forrónaci - Szegedről. A szerző felvételei (képgaléria)

A beszélgetés végén komolyabb témákról esik szó. A különcségnek, a hírnévnek ára van. Már akkor is bántották mielőtt Facebook celeb lett. Otthona közelében felülről vízzel töltött zacskót dobtak a fejére. Nem is egyszer. – Ha felöltözve kimegyek az utcára, folyamatosan jár a fejem, mint egy bowling golyó.

A homoszexualitására vonatkozó pletykákat határozottan cáfolja. – Ha elhiszitek, ha nem, én nem vagyok olyan – mondja. A lányokat szereti, barátnője is van. A gyűlölködőknek azt üzeni, először ismerjék meg, utána ítélkezzenek. A beszélgetést azzal zárjuk, hogy siet haza a testvéréhez megnézni a róla feltöltött új képeket a Facebook-on – ahol egyébként már finomították a rajongói oldal címét, Mr. Forrónacira.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 72. Zka 2013.05.08. 08:53

"sajnos vannak személyiségi jogok" :D
Aki azon fennakad, fröcsög, <moderálva>zik, hogy valaki ilyen furcsán öltözködik, az valami nagyon szürke és beszűkült életet élhet. Röviden ennyi.

Moderálásra küldöm 71. Lackó50 2013.05.07. 18:00

nobody13 ! Maximálisan egyetértek! Ezekhez a bejegyzésekhez már nem is lehet nagyon hozzáfűzni semmit.

Moderálásra küldöm 70. Roland1000 2013.05.07. 11:45

Szerintem van olyan jó, mint Krisztián... Simán!:)

Moderálásra küldöm 69. mediashreck 2013.05.07. 09:59

Nincs ebben semmi különös.
Egyszer Frankfurt egyik legelökelöbb szallodajaba az 5-csillagos
"Steigenberger-Frankfurter Hof"-ba bejött az etterembe egy hasonlo alak.
A pincer minden tovabbi nelkül kiszolgalta.

Kerdö tekintetemre (anelkül hogy kerdeztem volna), mondja asztaltarsam:
-A pincert nem az erdekli hogy hogy nez ki, hanem az, hogy
mennyi penze van a bankszamlajan...!
(tud-e fizetni)

Moderálásra küldöm 68. K.T. 2013.05.07. 09:34

Környezetszennyezés amit csinál, nem más.
Addig nincs vele baj amíg nem mások rovására csinál bohócot magából, de amikor naphosszat kornyikált a Kárász utcán, hát senkinek sem kívánom...

Moderálásra küldöm 67. kvendi 2013.05.07. 09:33

Én menekülök onnan ahol énekelni szokott, mert nem bírom ezt a fajta szopránt , DE nagyon tiszteletre méltó, hogy legalább megpróbálja az önkifejezésnek ezt a formáját...!(Lehet ha egy gazdag családba születik, ott már tudtak volna magán énektanárt fogadni hozzá...onnantól aztán már...)
A híres és később sikeres sztárok is utcai zenéléssel, énekléssel kezdték el a karrierjüket..., nem kell mindjárt ítéletet mondani..., majd a "piac" /az utcai járókelők/ eldönti kell-e vagy nem...(!)

Moderálásra küldöm 66. szöszi 2013.05.07. 08:59

Ez nem különböző... <moderálva>

Moderálásra küldöm 65. nobody13 2013.05.07. 07:08

Szgdddd, én meg kórházi pszichológust tudnék neked mutatni, aki kórtani eset, nem egyet :-D Szóval maradjunk annyiban, hogy embernek (istent nem keverném bele) nem tiszte másik ember felett ítélkeznie, eldöntenie, hogy az jobb, különb, szebb, okosabb-e, mint mások. Mert mi a mérce? A társadalomnak nevezett birkanyáj, amelyet a divattervező cégóriások, politikusok (ez különösen veszélyes), kozmetikai multik irányítanak különféle trendekkel, ideológiákkal? Évekkel ezelőtt olvastam egy cikket, melyben leírták, miért a hosszú szőke haj a "sztárolt" a divat- és filmvilágban. Nos, ugye, a természetes szőke haj nagyon ritka, a népesség nagy része barna hajú. Viszont azzal, hogy a hosszú szőke hajat favorizálják, töméntelen mennyiségű hajfestéket, hajápolót, egyebet tudnak eladni. Na, én ebből indulok ki, hogy mindig megnézem, ki az, aki diktál egy irányt, és valószínűleg miért diktálja? Mi lenne itt, ha a ma társadalmi szabályokkal, elvárásokkal kordában tartott emberek hirtelen… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 64. vári 2013.05.06. 23:55

nobody13
Egyetértek.

Moderálásra küldöm 63. vári 2013.05.06. 23:52

szgddd
Szakember nem végez távdiagnosztikát. Úgyhogy a pszichológus ismerősödnek a leírtak csak sejtése ill. magányvéleménye lehet.


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...