Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Nemi szervét mutogatta egy fiatal lánynak egy sörhasú férfi

Szeged - Nemi szervét mutogatta egy fiatal lánynak egy férfi az alsóvárosi Szabadság téren. Az 50-60 év közötti kopasz szatír csak azután hagyott fel férfiasságának mutogatásával, hogy a huszonéves egyetemista futás közben többször rákiabált.
– Minden vasárnap reggel futni járok az alsóvárosi Szabadság térre. Korábban nem volt semmi probléma, ezért derült égből villámcsapásként ért a látvány. Először azt hittem, hogy könnyít magán, vizel – elevenítette föl a hétvégén történteket Fanni. A szegedi huszonéves egyetemista azt mondta, a közeli buszmegállóban ketten ültek, de ők nem láthatták a férfit, mert a fák takarásában állt.

– Amikor lefutottam az első kört, még mindig ott álldogált kezében a férfiasságával. Akkor már egyértelmű volt, hogy nem pisil. Elborult az agyam, kivettem a fülhallgatót a fülemből, és elkezdtem vele üvölteni. Ekkor úgy tűnt, megszeppent, és elkezdte összecsomagolni magát. Futottam tovább abban a hitben, hogy elment. De nem, még midig ott volt. Összesen háromszor üvöltöttem rá, amikor körbeértem. A negyedik alkalommal már nem volt ott – folytatta a rémisztő történetet Fanni.
Elmondta, nem nézte meg alaposan, de 50-60 év közötti kopasz, 170 centiméter körüli, barna szemű, kerek arcú, átlagos testalkatú, kicsit talán sörhasú férfi volt a magamutogató. – Döbbenet. Én azt hittem, ez csak filmekben vagy nagyon rossz környéken fordulhat elő. Erre az egyik legszebb, legkulturáltabb kertváros közösségi terén fényes nappal történik – fogalmazott Fanni, aki bár nem tett feljelentést, de azt mondta, szükség van arra, hogy tudjanak erről az estről az emberek. A fiatal lány agyrémnek nevezte a történeteket.

A férfi az az alsóvárosi Szabadság téren, fényes nappal mutogatta bájait. Fotó: Dm
A férfi az az alsóvárosi Szabadság téren, fényes nappal mutogatta bájait.
Fotó: DM

Három évvel ezelőtt írtunk a Szeged és Hódmezővásárhely között garázdálkodó bukósisakos szatírról. Akkor egy szintén 20-as éveiben járó fiatal nőre támadt egy bukósisakos, napszemüveget viselő, 35-40 éves férfi. A nő a 47-es út mellett, a bicikliúton futott, amikor azt érezte, valaki alányúl, és a bokrok felé tuszkolja. Rövid dulakodás után kiszabadult, de a támadó csak akkor adta fel az üldözést, amikor Kishomok felől feltűnt a bicikliúton egy család. Ők segítettek a sokkos állapotba került fiatal nőnek. Az áldozat akkor sem tett feljelentést.

A büntető törvénykönyv szerint aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. – Ez szeméremsértés. A bűncselekmény hivatalból üldözendő – mondta Szenti Szabolcs, Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, aki azt javasolta a sértettnek, tegyen feljelentést.

Kecskefarkú, disznófülű félistenek


A szatírok görög mitológiai alakok, a fák és a hegyek istenei, Hermész fiai, Dionüszosz kíséretéhez tartozó ló- vagy kecskefarkú, disznófülű, a nimfákat bujaságukkal egyre zaklató könnyelmű, vidám erdei félistenségek. A festett vázákon erős testfelépítésű, lapos orrú, nagy, hegyes fülű, hosszú, göndör hajú, szakállas érett férfiakként ábrázolták, túlméretezett, felálló pénisszel. A későbbiekben szőrös kecskelábbal ábrázolták. A szó mai jelentése: kéjsóvár, fiatal lányokkal vagy idősebb nőkkel szexuálisan erőszakoskodó, azokat tettleg zaklató vagy nemi szervének mutogatásával ijesztgető férfi.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pótfelvételi: augusztus 12-éig

A Szegedi Tudományegyetem 10 kara és tanárképzési központja várja a pótfelvételizőket. Tovább olvasom