Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Neparáczki Ferenc próbál talpon maradni

Szeged - Rengeteg tévés kvízműsorban szerencsét próbált már a vásárhelyi Neparáczki Ferenc, aki most Gundel Takács Gábor új vetélkedőjében próbál meg talpon maradni.
Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című kvízműsorában játszik ma este fél 7-től a Szegeden élő, de Vásárhelyen dolgozó Neparáczki Ferenc. A helyőrségi klub vezetője a 25 milliós főnyereményért száll ringbe.

– Azért jelentkeztem, hogy bebizonyítsam, 52 éves koromban szellemileg topon vagyok – indokolta döntését. Neparáczki Ferencnek egyébként nem ez az első ilyen tévés szereplése, gyakorlatilag alig akad olyan, amelyben korábban ne játszott volna.

– Mindig nyertem is valamit, a Szilágyi János-féle Metropolisban például egy csomó női fülbevalót. De játszottam a Senki többet harmadszor rádiós, majd tévés változatában, Egri János műsorában, amelyben hangszórót, illetve CD-játszót lehetett nyerni. Rózsa György híres Kapcsoltam című telefonos tévévetélkedőjéről azonban lemaradtam. Pedig kifejezetten ezért vettem programozható telefont, ami folyamatosan hívta a képernyőn megadott számot. Hiába, az egész ország a telefonon lógott... – mesélte.

Talpon, a kamerák előtt. Szinte alig van vetélkedő, amiben ne játszott volna. Fotó: M1
Talpon, a kamerák előtt. Szinte alig van vetélkedő, amiben ne játszott volna.
Fotó: M1

Neparáczki Ferenc már középiskolás korában nyert KRESZ-totót úgy, hogy akkor még jogosítványa sem volt. A vetélkedőkben csak akkor tartott kényszerű szünetet, amikor megszülettek gyermekei.

– Nem lehet felkészülni, csak készülni lehet egy ilyen műsorra. Amikor annak idején a Tisza Volánnál, majd a Forrás Szállóban dolgoztam, magam is szerveztem vetélkedőket. A mostani felkészülés során segítségemre volt a könyvespolcomon másfél-két métert elfoglaló kvízkönyv-gyűjteményem. Ezek közül olvastam át hármat. A hétfői felvételre pedig azután vitt el a lányom, hogy előtte vasárnap hajnali 4-kor mentem haza egy lakodalomból. A stúdióban szunyókáltam egy kicsit
– mondta. Neparáczki Ferenc azt nem árulhatta el, milyen eredménnyel szerepelt, azaz talpon maradt-e, vagy elsüllyesztették.

Olvasóink írták

  • 2. IVY 2011. október 22. 09:54
    „Emlékxem, - Vágó István régi vetélkedőiben is rendszeresen feltűnt egy szakállas, vékony arcú fazon.
    Végignyert mindent. Talán matematikus végzettségű volt.....?”
  • 1. igazságkereső 2011. október 21. 08:24
    „Pedig az újsághír lényege épp az lett volna, hogy a Forrás Hotelben is dolgozott Neparáczki Ferenc -ott Erki Kornélia munkatársaként mint animátor - milyen nyereményeket szerzett meg! Újsághírként ez a cikk csupán arra jó, hogy néhányan, akik olvassák ezt az oldalt, megtudják,hogy létezik egy Neparáczki Ferenc nevű polgártársunk, kivel együtt és rajta kívül is több millió ember próbál talpon maradni, csak nem nagyon sikerül,sőt, sajnos egyáltalán nem sikerül! Minden jót Neked Feri!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítségre szorul a kínzás szemtanúja

Kübekháza - Nemcsak a meggyilkolt B. Rékának, hanem annak a 13 éves lánynak is sok borzalmat kellett… Tovább olvasom