Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Névadó nyereményjáték: játékszabályzat

A Ligetfürdő elkeresztelésére indított játékunk szabályzata.
A játék kiírója

A névadó játék kiírója a Ligetfürdő Kft. (6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u 16-24.)

A játék lényege, célja

A névadó nyereményjáték célja a mai Ligetfürdő (Szeged) helyén 2009 évben megvalósuló gyógy-, wellness- és fürdőkomplexum nevének a lakosság bevonásával történő meghatározása.

A játék menete

Az új fürdő elnevezésére vonatkozó javaslatokat 2008. augusztus 31., 24 óráig lehet beküldeni az alábbi két lehetőség valamelyikével:
a www.delmagyar.hu/jatek/ligetfurdo internetes címen található formula kitöltésével és elküldésével, vagy elektronikus üzenet formájában az online@delmagyar.hu e-mail címre. Az üzenet tárgyaként fel kell tüntetni a „névadó nyereményjáték" jeligét, az üzenet szövegében pedig a névjavaslatot, valamint a pályázó természetes személy nevét és lakcímét vagy telefonszámát.

A beérkezett névjavaslatokat szakmai zsűri értékeli. A beérkezett névjavaslatok közül a szakmai zsűri kiválasztja azokat, amelyek megítélése szerint az új fürdőkomplexum elnevezésére alkalmasak.

A szakmai zsűri által kiválasztott névjavaslatokat a www.delmagyar.hu internetes portálon szavazásra bocsátjuk. A kiválasztott névjavaslatokra a szavazatokat 2008. szeptember 1-21. között lehet leadni.


A szavazás eredményének figyelembe vételével a nyertes névjavaslatot a szakmai zsűri választja ki, az internetes szavazás lezárulását követő 15 napon belül. A nyertes névjavaslat a szakmai zsűri által kiválasztott névjavaslat lesz. A szavazás eredménye a szakmai zsűrit, illetve a kiírót nem köti.

A Délmagyarország című napilap és a www.delmagyar.hu internetes portál a játék állásáról folyamatosan beszámol.

A játékban való részvétel feltételei

A játékban azok a nagykorú természetes személyek vehetnek részt, akik a játék itt meghatározott feltételeit és szabályait magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A játékban résztvevő a névjavaslatot tartalmazó e-mail üzenet fent megjelölt e-mail címre történő elküldésével, illetve a www.delmagyar.hu/jatek/ligetfurdo internetes címen található formula kitöltésével és elküldésével igazolja azt, hogy a játékban részt kíván venni, valamint, hogy a játék itt meghatározott feltételeit és szabályait megismerte és ezeket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

Egy üzenetben több névjavaslat is megjelölhető, illetve több névjavaslat ugyanazon személy részéről több üzenetben is beküldhető. A névjavaslatokat beküldők névjavaslatonként egyszer kerülnek számításba a sorsolás során.

Nyeremények, a nyertesek értesítése

A nyertes névjavaslat beküldője nyereményben részesül. Nyereménye az új fürdőkomplexumba 50 alkalommal történő belépésre jogosító fürdőbérlet két fő részére.

A nyertes névjavaslat – a beküldő nevének feltüntetésével – közzétételre kerül a www.ligetfurdo-szeged.hu és a www.delmagyar.hu internetes portálokon, valamint a Délmagyaroszág című napilapban. A nyertes névjavaslatot beküldő személyt levélben értesítjük a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

Amennyiben a nyertes névjavaslat nem az internetes szavazás során legtöbb szavazatot elért névjavaslat, úgy nyereményben részesül az internetes szavazás során legtöbb szavazatot elért névjavaslat beküldője is. Nyereménye az új fürdőkomplexumba 50 alkalommal történő belépésre jogosító fürdőbérlet két fő részére.

A legtöbb szavazatot elért névjavaslat – a beküldő nevének feltüntetésével – közzétételre kerül a www.ligetfurdo-szeged.hu és a www.delmagyar.hu internetes portálokon, valamint a Délmagyaroszág című napilapban. A névjavaslatot beküldő személyt levélben értesítjük a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

A névjavaslatot beküldők között kisorsolásra kerül további 2 db, az új fürdőkomplexumba 50 alkalommal történő belépésre jogosító fürdőbérlet.
A sorsolás helye: Szeged, Délmagyarország napilap szerkesztősége, időpontja: a szakmai zsűri döntését követő 15 napon belül. A sorsolást közjegyző jelenlétében bonyolítjuk le.

A sorsoláson a nyertes névjavaslat, illetve az internetes szavazás során a legtöbb szavazatot elért névjavaslat beküldője nem vesz részt.

A sorsolás nyerteseinek neve és az általuk beküldött névjavaslatok közzétételre kerülnek a www.ligetfurdo-szeged.hu és a www.delmagyar.hu internetes portálokon, valamint a Délmagyaroszág című napilapban. A sorsolás nyerteseit levélben értesítjük a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

Személyes adatokkal kapcsolatos rendelkezések

A játékban résztvevő valamennyi személy – a játékban való részvételével – hozzájárulását adja ahhoz, hogy a játékban való részvétele során megadott személyes adatait és az általa beküldött névjavaslatokat a játékkal összefüggésben, a játék lebonyolítása céljából a kiíró, valamint a Délmagyarország napilap kiadója, a www.delmagyar.hu és a www.ligetfurdo-szeged.hu internetes portál üzemeltetője kezelje.

Az adatkezelésre adott felhatalmazás alapján a jogosultak különösen: a személyes adatokat nyilvántarthatják, a játékban résztvevő nevét és az általa beküldött névjavaslatot a Délmagyarország című napilapban, a www.ligetfurdo-szeged.hu és a www.delmagyar.hu internetes portálokon nyilvánosságra hozhatják, továbbá a játékban résztvevők személyes adatait felhasználhatják abból a célból, hogy a játékban résztvevőt riport készítése céljából megkeressék.

A játékban résztvevő valamennyi személy – a játékban való részvételével – hozzájárulását adja továbbá ahhoz, a kiíró az átadott személyes adatokat – a játék lezárulását követően is – marketing tevékenysége céljára felhasználja. E hozzájárulás alapján a kiíró különösen, de nem kizárólag jogosult arra, hogy az érintett részére postai vagy egyéb küldemények, illetve elektronikus üzenetek formájában ajánlatait, egyéb tájékoztatóit megküldje.

Jogi nyilatkozatok

A kiíró fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben a játékban résztvevőktől nem érkezik egyetlen olyan névjavaslat sem, amely – a szakmai zsűri értékelése szerint – a fürdőkomplexum elnevezésére alkalmas lenne, úgy a játékot eredménytelennek nyilvánítsa. Ebben az esetben nyertes névjavaslat nem kerül megállapításra, illetve a sorsolás és az internetes szavazás sem kerül megtartásra.

A kiíró fenntartja magának a jogot arra, hogy az obszcén, a jó hírnevet sértő, illetve a játék céljának nyilvánvalóan nem megfelelő névjavaslatokat, illetve ezek beküldőjét a játékból külön értesítés nélkül kizárja.

A kiíró a játékban résztvevők által beküldött személyes adatok helyességéért felelősséget nem vállal.

A játékban résztvevők tudomásul veszik, hogy az általuk beküldött valamennyi – a nyertes és nem nyertes – névjavaslatot – akár a játék eredménytelenné nyilvánítása esetén is – a kiíró bármiféle korlátozás és külön hozzájárulás nélkül, szabadon felhasználhatja. A névjavaslatok – így különösen a fürdőkomplexum nevévé váló névjavaslat – tekintetében a játékban résztvevő vagy bármely más harmadik személy a kiíróval vagy a játék lebonyolításában résztvevő személyekkel szemben díjazás, kártérítés, kártalanítás vagy bármely más egyéb jogcímen követelést, igényt nem támaszthat.

A játékban nem vehetnek részt a kiíró, valamint a jelen Játékszabályzatban meghatározott napilap és internetes portálok alkalmazottai, illetve ezen személyek közeli hozzátartozói.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Pfizer Szegedre telepítheti európai k+f központját

Szeged - Kutatás-fejlesztési központot telepíthet Magyarországra a világ legnagyobb gyógyszergyártója, a Pfizer. Végső döntés csak ősszel születik az ügyben, de a magyar leánycég ügyvezetője szerint Szeged jó eséllyel nyertes lehet. Tovább olvasom