Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Nógrádi Zoltán hatodszor is polgármester lenne

Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármester kijelentette, hogy jövőre újra indul a város első emberének címéért, ugyanakkor lemond az országgyűlési képviselőségről.
20 éve polgármester Mórahalmon Nógrádi Zoltán. Kedden bejelentette, jövőre ismét indul a választásokon. Úgy fogalmazott, sok feladat vár még rá.
– Szeretném befejezni a gazdaság fejlesztését, az ipari parkunk betelepítését, a Mórakert szövetkezet romjaiból újraéleszteném a mezőgazdasági integrációt. Ezekkel még tartozom a városnak és magamnak is. Ha sikerrel járok, akkor mindazt, amit 25 évesen elterveztem, azt 50 évesen elérhetem – jelentette ki a politikus.

Nógrádi Zoltán 12 évig volt a megyei közgyűlésben, ugyanennyi időt töltött az Országgyűlésben, európai ügyekkel foglalkozott, hosszú ideig Brüsszelben képviselte azokat a feladatokat, amelyeket rábíztak. Jövő decemberben lesz 20 éve, hogy akkor még független jelöltként megválasztották Mórahalom polgármesterének. Azóta négyszer erősítették meg a pozíciójában. A polgármester elmondta, politikai tevékenységét most egy kicsit takaréklángra teszi.

Nógrádi Zoltán hatodszor is polgármester lenne.
Nógrádi Zoltán hatodszor is polgármester lenne.

– A közéleti munkámat ugyanakkor nem szándékozom Mórahalom határain belül tartani. Ebben terep a kistérség és a megye is. Olyan célokat keresek, amelyek nem feltétlenül kötődnek a politikához, hanem a mindennapi életünk nehézségeinek megoldásához. Szeretném a közösség javát szolgálni, azt még nem döntöttem el, pontosan milyen formában – mondta a polgármester.

Megkérdeztük Toroczkai Lászlóról, Ásotthalom vasárnap megválasztott polgármesterértől is. Arra voltunk kíváncsiak, el tudja-e képzelni a közös munkát a Jobbik által támogatott politikussal.

– Én továbbra is a kistérségért szeretnék tevékenykedni, ezért mindent megteszek. Az együttműködéshez pedig két fél kell – jelentette ki Nógrádi Zoltán.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barnaszenet találtak Szeged alatt, de nem leszünk bányászváros

Csúszásban van a szegedi termálfűtésprojekt - lakossági panaszok miatt új helyre került a visszasajtoló kút. Közben 1400 méteren lignitréteget találtak. Tovább olvasom