Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

November 7-én megkezdődnek babaszépségversenyünk fotózásai

Máris rendkívüli az érdeklődés a Délmagyarország és a Délvilág babaszépségversenyére, mely a november 7-én kezdődő fotózásokkal veszi kezdetét. Kis játékosaink sztárfotóit biztonságos és kényelmes babzsákfotelben készítik el fotóriportereink. Az év babája 2005-öt brit laptársunk, a Leicester Mercury példájára hirdettük meg. Babaszépségversenyünket a szegedi Metro Áruház támogatja.
A Leicester Mercury tavalyi babaszépségversenyén 1600 csöppséget mutattak be
Szaporodó telefonhívásaink is jelzik, közeleg a Délmagyarország és a Délvilág nagy babaszépségversenye. Ahogy már többször felhívtuk a figyelmet, nincs előzetes jelentkezés, a fotózási helyszíneken mindent el lehet intézni. A nevezést is! Ami úgy történik, hogy az Év babája játék valamelyik felhívásából kivágják a nevezési szelvényt, s a kis versenyzővel együtt elhozzák a fotózások valamelyik helyszínére. Mivel nagy családi eseményünk előfizetőinknek szól, természetesen feltétel, hogy a szűkebb családban, azaz a szülők vagy nagyszülők között legyen valakinek érvényes Délmagyarország vagy Délvilág előfizetése decemberre. Ha még nincs, akkor sincs probléma, hiszen a fotózás helyszínein is elő lehet fizetni.

A fotózásoknál igyekszünk minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy gördülőkényen haladjon a munka és mind a kicsik, mind a hozzátartozók jól érezzék magukat. A képek kiváló minőségére és az egységes esztétikai megjelenésre fotóriportereink jelentik a garanciát. A kicsikről biztonságos és kényelmes babzsákfotelben készítik a felvételeket.
Ragaszkodunk a meghirdetett korhatárokhoz, hiszen babaszépségversenyünket tényleg a babáknak találtuk ki. A „picur" kategóriában az egy év alattiak, a „huncutka" kategóriában az 1-2 év közöttiek, míg a „gézengúzok" közé a 2-3 év közötti csöppségeket várjuk.
Számos olvasónk kérésének eleget téve, a 36 hónapos, azaz a 3 éves felső korhatárt rugalmasan értelmezzük, egy hónapot ráhagyva, 37 hónapos korig fogadjuk el a nevezéseket. Magunk is készülünk a találkozásokra, helyszíni riportokban számolunk be a minden bizonnyal emlékezetes eseményekről. Aztán az elkészült fotók segítségével egy szép, színes, ünnepélyes összeállításban valamennyi kis játékosunkat megmutatjuk a világnak. S miután mindenki kigyönyörködte magát, szavazószelvényen lehet majd voksolni a legbájosabb csöppségekre.

Mindhárom kategóriában az első három helyezettet díjazzuk, 50, 40 illetve 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal. Ám hirdetünk egy abszolút győztest is, azt, aki a három első helyezett közül a legtöbb szavazatot kapja. Ő lesz az év babája, 100 ezer forintos fődíjjal. A díjazottakat külön riportban is bemutatjuk.

A nyeremények, ajándékok biztosításában együttműködő partnerünk a szegedi Metro Áruház.


Fotózási helyszínek

Szeged: november 7-én és 8-án 15–18 óráig, ifjúsági ház
Hódmezővásárhely: november 7-én 15–18 óráig, Petőfi Sándor Művelődési Központ
Szentes: november 8-án, 15–18 óráig, művelődési központ
Mórahalom: november 9-én, 15–18 óráig, Aranyszöm Rendezvényház
Csongrád: november 9-én, 15–18 óráig, művelődési ház
Makó: november 11-én, 15–18 óráig, Hagymaház
Mindszent: november 11-én, 13–15 óráig, művelődési ház
Kistelek: november 17-én, 15–18 óráig, rendezvényház. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legnépszerűbb a Gáspár utca

Mind a harminc szegedi szociális bérlakás pályázata eredményesen zárult – tájékoztatta… Tovább olvasom