Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Nyakához szorított késsel fenyegette élettársát

Kirabolta és bántalmazta élettársát egy férfi Szegeden. A vita hevében egy kés is előkerült, amit a gyanúsított a sértett nyakához szorított.
D. Zsolt szeptember 3-án rátámadt élettársára a Rókusi körút egyik lakásában, majd pénzt követelt tőle. Azzal fenyegetette, hogy megöli és elveteti tőle a gyerekét, ha nem adja át a nála lévő készpénzt. A vita hevében egy kés is előkerült, amit a gyanúsított a sértett nyakához szorított. A támadásnak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget, akik elfogták és előállították a 38 éves férfit. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

D. Zsoltot a Szegedi Rendőrkapitányság rablás és testi sértés bűntettének kísérlete miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Olvasóink írták

 • 7. qrumpli 2013. szeptember 04. 16:22
  „Némelyik nő mind egyforma.
  Fölhecceli a férjét élettársát aztán a z ártatlan báránka csodállkozik.”
 • 6. jozkó 2013. szeptember 04. 15:45
  „Nincs "élettársam" - de ha lenne - és akármennyire is zsarolni akarnám, nem szorítanám a nyakamhoz a kést...
  /csak a címre utaltam/

  Ha ez az erős akaratú úriember sokáig szívóskodik, élőtársa se lesz!
  Egyébként sok ilyen történet kezdődik úgy, hogy a másik visszaütött!
  A kés használatát persze semmi nem menti és nem indokolja!”
 • 5. Horthyszobor 2013. szeptember 04. 13:34
  „3. Azt nem tudom, hogy van-e másik gyerek, de egy biztos akiről én írtam az egy 13 év körüli gyermek. Hogy B-e a vezetékneve nem tudom, de ha jól emlékszem valami Laci az is. Valami bukott építési vállalkozó és újszegedi a történet. Az esetet egy jó barátomtól hallottam, és nagyon felháborított!!! A legjobban az, ahogy az anyuka küzd a "politikai polippal". Úgy gondolom ez lesz az a sztori, ha egyről beszélünk!”
 • 4. nyomdasz63 2013. szeptember 04. 12:51
  „Az az!”
 • 3. Ganxta 2013. szeptember 04. 12:34
  „1. Horthyszobor 2013.09.04. 10:19

  B. László, nemde? A (kis)nagyfia meg a SZTE GTK HÖK-nél ügyeskedett ugye?

  Szomorú történet az biztos.”
 • 2. pachakuti 2013. szeptember 04. 10:22
  „Szociális bérlakásban történt-e a konfliktuskezelési bemutató?”
 • 1. Horthyszobor 2013. szeptember 04. 10:19
  „Én egy olyan sztorit tudok, hogy intelligensebb módon fosztott ki egy élettárs egy tanárnő anyukát, ráadásul a gyermeke is el tudta venni bírósági úton tőle. Hamis tanúk tömkelege, hamis dokumentumok sokasága, illetve súlyos testi sértés is benne volt a pakliban. Igaz a "kemény" embert politikusok védik a mai napig. Hihetetlen történet. A tanárnő és kisfia a mai napig viseli ennek nyomait. A gyermek teljesen össze van törve idegileg lelkileg egy roncs lett. Nagyon szomorú, hogy a politikus "nagyember" még mindig védi a barátját. Gyaníthatóan közeli gazdasági kapcsolat áll közöttük. Viszont, úgy hallottam, hogy talán az ügyészség el kezdett komolyabban foglalkozni az üggyel. Remélem minél hamarabb, a gyerek érdekében megoldódik ez a felemás helyzet. Ilyen esetben a Kormányhivatalnak azonnal közbe kellene lépnie!!! Ha valaki ráismerne a történetre, igen az a történet!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1520 méteren járnak Szeged alatt

Több mint 1520 méter mélyre fúrtak le a Geoszolg Kft. szakemberei a Bokor utca–Semmelweis utca sarkánál lévő klinikai telken. Tovább olvasom