Délmagyar logó

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 0°C Még több cikk.

Nyári kavalkád: torreádor, bohóc, pap és a politikus

Szeged - Harmadik alkalommal szervezte meg az IH Rendezvényközpont a városháza mediterrán hangulatú udvarán a Nyári Kavalkádot.
A programsorozat tegnap este színházi előadással indult: a spanyol kortárs szerző, Jordi Galcerán megtörtént esemény kapcsán írta meg fordulatos, szellemes darabját, A Grönholm-módszert, amit Barnák László rendezésében, Borovics Tamás, Gömöri Krisztián, Borsos Beáta és Rédei Roland szereplésével tegnap mutattak be. Az álláskeresőknek, HR-eseknek kihagyhatatlan darabot ma 20.30-tól is láthatja a közönség a városháza udvarán. Egy multicég álláshirdetésére jelentkező reménybeli munkavállalónak fel kell készülnie arra, hogy a legelvetemültebb praktikákat is bevethetik ellene. Az egyszerre tanulságos és szórakoztató darabból kiderül az is: egy torreádornak, egy bohócnak, egy papnak vagy egy politikusnak lenne-e nagyobb esélye a túlélésre, ha az alapján kellene dönteni egyikőjük megmeneküléséről, hogy melyikük a leghasznosabb a társadalom számára...

Rédei Roland, Borsos Beáta, Gömöri Krisztián és Borovics Tamás A Grönholm-módszer előadásán. Fotó: DM/DV
Rédei Roland, Borsos Beáta, Gömöri Krisztián és Borovics Tamás A Grönholm-módszer előadásán.
Fotó: DM/DV

Július 2-án, hétfőn 19 órától az IH Rendezvényközpontban egy különleges Moliére-produkcióval vendégszerepel a Spirit Színház: A mizantrópot a Quimby dalainak felhasználásával, Szinetár Dóra főszereplésével hozzák el Szegedre.

Július 5-én 20.30-tól ismét a városháza udvarán: Dumaszínház. A stand up műfaj két népszerű képviselője lép fel: a tizenöt éves kora óta nem puskázó Kovács András Péter és a Legyünk magasabbak tanfolyamot is elvégzett Dombóvári István. Másnap 16.30-tól és 18.30-tól ugyanott a Kossuth-díjas Gryllus Vilmos megzenésített versekkel lép a gyermekközönség elé. Július 13-án 20.30-tól a Giovani Artisti ad koncertet a városháza udvarán. A szegedi fiatalokból alakult kamarazenekar koncertjén elhangzik Bach I. és III. Brandenburgi versenye, Mozart Adagio és fúgája, Corelli D-dúr concerto grossója és Boccherini Éjszakai őrjárat Madridban című darabja. A programokat eső esetén az IH Rendezvényközpontban tartják meg. Jegyek elővételben már kaphatók, részletes információk: www.ihrendezvenykozpont.hu.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sándorfalva: az élhető kisváros

A hét éve városi rangot kapott településen az elmúlt 4 évben 2 milliárd forintnyi beruházás történt - köztük a Nádastó Szabadidőpark. Tovább olvasom