Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Nyereményszüretre hívjuk előfizetőinket

Hűséges olvasóink bizonyára nagyon jól tudják már, hogy a Délmagyarország és a Délvilág a mindennapi olvasnivaló mellé mi mindent kínál még előfizetőinek: játékokat, értékes nyereményeket, ingyenes koncerteket, közös, nagy családi rendezvényeket egész évben, évszakról évszakra, hónapról hónapra, hétről hétre.
Fotó: Frank Yvette
Szeptemberben megint nagyheteket kezdünk, indítjuk az elmúlt évben annyira megkedvelt Telekosár játékunkat nyugdíjas olvasóinknak, a diákok sulinaptárunkkal nyerhetnek, míg az öt héten át tartó nyereményszüret minden korosztályé, 50+1 értékes nyereményt sorsolunk ki velünk játszó előfizetőink között. A fődíj egy négyszemélyes családi wellnesshétvége Zalakaroson. Maradjon velünk, figyeljen, játsszon, és nyerjen!

Szándékunkban állt bemutatni lapunk 2005-ös játék-, illetve rendezvénypalettáját, de hál' istennek annyi alkalom volt a közvetlen vagy közvetett találkozásra előfizetőinkkel, hogy helyszűke miatt csak jelzésértékkel elevenítünk fel néhányat a legemlékezetesebb együttléteinkből. S vigyázó szemeiket máris a szeptemberi akcióinkra irányítjuk, melyekhez első felhívásainkat máris megtalálják ugyanezen az oldalon.

Szülinapi torta

A Délmagyarország 95. születésnapját együtt ünnepeltük meg olvasóinkkal. Két napig állt a bál Szegeden. Előbb egy feledhetetlen koncertet szerveztünk Zoránnal a sportcsarnokban, ahol négyezren énekeltünk együtt a szép holnapról, majd másnap miénk volt az egész Klauzál tér. A programokról mi gondoskodtunk, színpadunkon fellépett Csonka András, a Fiesta együttes és Zséda, egész nap olvasóinkat fuvarozta a Tschu-tschu, a szegedi kisvonat, ingyenes Délmagyarország-fagyigombócot mértek az A Cappella cukrászdában, s meghívtuk olvasóinkat egy 1500 személyes nagy szülinapi tortalakomára is. Egész nap dolgoztak újságíróink, ki élőben csörgött, azaz fogadta az olvasók panaszait, ki a színpadon az ajándékosztással volt elfoglalva, ki az ingyenes sört mérte, ki pedig éppen a tortaosztásnál szorgoskodott. A Délmagyarország születésnapi buliján együtt volt a lappal és az olvasókkal Szeged két leghíresebb embere, Gregor József és Lékó Péter is.

A belépőt mi álljuk

Az ajándékkoncerteknek nincs évadja, újra és újra közös kikapcsolódásra hívjuk olvasóinkat: ki ne emlékezne Korda György és Balázs Klári turnéjára, akik Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón, Szentesen és Mindszenten szereztek forró hangulatú estéket hűséges olvasóinknak. Egyébként alig múlhat el valamirevaló koncert, szabadtéri program, színpadi műsor Csongrád megyében anélkül, hogy ne szereznénk jegyeket tíz-, ötven-, száz- vagy ezerszámra hűséges, és persze szerencsés előfizetőinknek. Csak állandóan figyelni kell felhívásainkat, játékra hívó hirdetéseinket. Mert hol a Magyar Nemzeti Cirkuszba, hol egy Megasztár-koncertre, hol egy zenés estre, hol egy filmvetítésre fizetjük be olvasóinkat. Most éppen a Cinderella man című film premier előtti vetítésére toborozzuk előfizetőinket.

Fürdőpartyk

A Délmagyarország és a Délvilág előfizetői megszokhatták már, hogy alig múlik el nyári hétvége anélkül, hogy ne találkoznánk – stílszerűen, víz közelében. Az idén, bővítve a kört hat városban, Szegeden, Vásárhelyen, Makón, Szentesen, Csongrádon és Mórahalmon szerveztünk egész napos fürdőpartyt előfizetőinknek. Ezeken a családi találkozókon a felhőtlen lubickolás mellett játékos ügyességi versenyekkel, divatshow-kkal, fitneszbemutatókkal, szórakoztató műsorokkal, no meg játékosságban és nyereményekben pazar újságírói kvízzel vártuk hűséges olvasóinkat.

Közben azért távolabbi fürdőzésre is igyekszünk eljuttatni előfizetőinket – júliusban a török Riviérára repítettük egyik olvasónkat, most pedig egy kétszemélyes tunéziai út sorsolása előtt állunk.

Szín 5-ös

Immár második éve legnagyobb közös ünnepeink közé tartozik a Szín 5-ös játékunk, mellyel a tudást, a tanulás becsületét, a teljesítményt jutalmazzuk, díjazzuk, népszerűsítjük a magunk módján. Ennyi boldog és büszke édesanyával és édesapával, nagymamával és nagyapával, meg persze sugárzó gyermekarccal talán sehol nem lehet találkozni, mint nálunk, a fotózások helyszínén – 1520 kitűnő tanuló tartott velünk idei Szín 5-ös játékunkban. Fotóriportereink gondoskodtak arról, hogy az idei diáksztárok arcát egységesen, szépen, színesben mutassuk meg a világnak. Nagy találkozás volt maga a sorsolás is, gombostűt nem lehetett leejteni a szegedi A Cappella teraszán, ahol egy gombóc fagyi erejéig mindenkinek kedvezett a szerencse, a fődíjat, a Párizs melletti Eurodisneybe vezető négyszemélyes utat a 2. osztályos vásárhelyi kislány, Kardos Edina nyerte meg.

Szeptemberben újra kezdjük!

Szeptemberben egyszerre három fronton indítjuk Fortunát. Ismét megkezdjük az elmúlt évben is annyira népszerű Telekosár játékunkat, melyben két hónapon át minden héten elvisszük autóval egy-egy szerencsés, nyugdíjas előfizetőnket bevásárolni valamelyik nagy hipermarketbe, ahol 30 ezer forintot költhet el a kontónkra.

Amit egyetlen forgalomban lévő naptár sem tesz meg, mi idén is elkészítettük az új tanév órarendes falinaptárát, feltüntetve rajta természetesen az iskolaszüneti napokat is. Azok a diákok, szülők, nagyszülők, tanárok, akik szeptember elején is forgatják lapunkat, megtalálják majd ajándékunkat, amit nemcsak jól lehet használni egész évben, de egész hónapban játszani is lehet vele, velünk. Majd meglátják. Az első száz beküldő garantáltan kap egy nagyítós vonalzót, egyébként pedig minden játékos részt vesz azon a sorsoláson, melyen értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Valamennyi előfizetőnket ezennel meghívjuk az öt héten át tartó nyereményszüretünkre, melynek során 50+1 nyeremény talál gazdára. Hétről hétre emeljük a tétet, egyre értékesebb ajándékokat sorsolunk ki hűséges olvasóink között. DVD, digitális fényképezőgép, tévé, mosógép, grillezős mikrohullámú sütő jelzi szüreti gyümölcseink egyre zamatosabb ízét. S a végén jön a csattanó, a +1 nyeremény: egy négyszemélyes családi wellnesshétvége Zalakaroson, a Hotel Karos Spában; a szolgáltatás neve Karosi varázslat. Ezt a lehetőséget sem lehet kihagyni!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szabadúszók is tarifával

Egy héttel ezelőtt megírtuk lapunkban, hogy a szegedi taxitársaságok átlagosan tíz százalékkal… Tovább olvasom