Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Nyerjen családi belépőt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe!

Csúszni, csobbanni, szaunázni, napozni – egy szóval: élményeket lehet szerezni a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő új, október 29-én átadott családbarát részlegében.
Igazi családi fürdőparadicsommá vált a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő! Játszon velünk és nyerje meg családi belépőjét a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, ahol kipróbálhatja az új fedett gyermekfürdőt és szaunavilágot!

Az egészség- és vitalitás-turizmus mellé immár még több kalandélmény párosul, köszönhetően a Gyermekfürdő és szaunavilág kialakításának. A mintegy 880 millió forintos fejlesztési beruházás által 3.500 négyzetméter alapterülettel, 400 négyzetméter víztükörrel, 8 új szolgáltatással bővült az eddigi kínálat.A helyes választ beküldők között összesen 25 db 4 fős családi belépőt sorsolunk ki!

A nyertesek névsora:

Baranyi Csabáné
Bálint Zoltán
Jády Lucián
Batancs Eszter
Monostory Márk
Nagy Beáta
Kulácska Szilvia
Fekete Zoltan
Benke Zsolt
Tamásné Simon Renáta
Elekes Imre
Zöldi Viktória
Rokolya Szonja
Pecsmány Mónika
Bujdosó Dániel
Mayer-Fodor Dominika
Bozsogi Márta
Gyimesi Norman
Gulyás Balázs
Gilde Gabriella
Kövér László
Sztankovits Dániel
Kertész Antalné
Szalai Sándor
Bartos Edit

A térség gyermek-paradicsomaként működő fedett részleg kivitelezési munkálatait – ahogyan korábban a fürdő főépületénél is – a FERROÉP Zrt. végezte. A projekt az ÚMFT (Új Magyarország Fejlesztési Terv) Dél-alföldi Operatív Programja keretén belül 440 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A beruházás célja, hogy megszüntesse a szezonalitást a fürdőben. Mórahalom 14 évvel ezelőtt döntött az akkori tisztasági fürdő fejlesztéséről, melynek során 1998-ban nyitotta meg első fedett medencéjét. A stratégiát folytatva a fürdő azóta is folyamatosan és dinamikusan fejlődött, így napjainkra komplex szolgáltatásokat nyújt.

Igazi családi fürdőparadicsommá vált a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

A lehetőségek tárháza valóban óriási. Ezentúl télen is 11 szauna, 14 beltéri és 2 kültéri medence fogadja a fürdőközönséget. Az élményrészleg lényegi eleme, hogy a család, mint egység minden tagjának kellemes kikapcsolódást biztosítson. A szórakoztatás eszközei a sodrófolyosó, vízesésfal, pezsgőpadok, dögönyözők és buzgárok, valamint a 2 beltéri csúszda.

A Szt. Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő új szárnyának átadása from Norbert Nemeth on Vimeo.


A fedett gyermekfürdő és szaunavilág igazi családi komplexum lett, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára. A 2009 decemberében megkezdődött fejlesztés közvetlen célja egy többgenerációs fürdő létrehozása volt, ahol a fiatalok és az idősebbek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak szórakozni, kikapcsolódni vagy éppen gyógyulni.

A többszintes élménymedence szinte faltól-falig víztükör.
A többszintes élménymedence szinte faltól-falig víztükör.

A többszintes élménymedence szinte faltól-falig víztükör, melyben helyenként csak szigeteken, lépcsőkarokon vagy hidakon keresztül lehet átjutni. Elhelyezésüknek köszönhetően az anyukák és apukák a jacuzziból tökéletesen ráláthatnak gyermekükre. A családcentrikus szemlélet jegyében játszósarok, pelenkázó és teakonyha is helyet kapott az épületben. A medencék kialakításakor a legkisebbekre is odafigyeltek, ezért számukra megfelelő magasságban kialakított kapaszkodó peremek és akadálymentesített 90 és 110 cm-es medencék segítik az élményszerzést.

A fedett gyermekfürdő és szaunavilág igazi családi komplexum lett.
A fedett gyermekfürdő és szaunavilág igazi családi komplexum lett.

A Szaunavilág része a rengeteg nyugággyal felszerelt pihenőterület, valamint egy fürdőruha nélkül használható intim szaunablokk, de található itt pezsgőmedence, trópusi élményzuhany, infra-, és bio szauna, valamint egy udvari orosz szauna is.

Fontos tudni, hogy a jegyárak nem változnak, így egyetlen belépővel valamennyi medence és 11 szauna is igénybe vehető. Egyedül a galérián található intim szaunablokkért kell felárat fizetni.

11 szauna várja a vendégeket.
11 szauna várja a vendégeket.

14 FEDETT MEDENCE, 2 SZABADTÉRI MEDENCE, 8 SZAUNA (+ 3 SZAUNA A NATURISTÁKNAK 500 forintért), 2 BELTÉRI CSÚSZDA ÉS SZÁMOS EXTRA SZOLGÁLTATÁS EGYETLEN BELÉPŐJEGGYEL VÁLTOZATLAN ÁRAKON!

- NOVEMBER 1-30. között 14 éves kor alattiaknak hétfőtől péntekig ingyenes a teljes fürdő (csak felnőtt kísérővel).

- DECEMBER 1-23. között a diákjegyek árából hétfőtől péntekig 50 % kedvezmény!

Olvasóink írták

 • 3. Marcsy 2010. november 11. 10:38
  „Talán nem kellene összehasonlitani Mórahalmot Szegeddel. Van egy kis különbség nem? Szeged az ország 3. legnagyobb városa, Mórahalom meg nem rég még falu volt. De világos, ott a FIDESZ az ur, ott bármi történik az minden jó, Szegeden meg minden sz....! Hát ez Magyarország és az itt élő "valóban két" oldal. Egy 3500 lélekszámu településnek valóban kell élményfürdő, de egy majdnem 200000 lélekszámu Szegednek nem? Biztosak lehettek abban, hogy a szegedi árak még csak meg sem közelitik egy sokkal kisebb városban lévő élményfürdő belépőjének árát. Nem kell nektek oda járni, de szerintem Mórahalomra se jártok, csak tépitek a szátokat, mert mást ugyse tudtok.”
 • 2. t680822g 2010. november 10. 14:50
  „Egyetértek az előttem szólóval... Ezt a jegyárat csak a gazdagok tudják megfizetni. Bár azelőtti időkből származó gusztustalan dolog volt, hogy a diákokat ingyen rászabadították, kisiskolástól az egyetemistákig a szegedi fürdőkre, a Sportcsarnokra, meg a Szue-ra , így aztán más hétköznapi halandók be se fértek a medencékbe, használhatatlanok voltak a rengeteg gyerek miatt, a tanárok ott tartották a testnevelés órákat a fürdőinkben, az a tumultus ami volt... szörnyű. (Szalai polgármester önkormányzati választási fogása volt, mégis bukott) . A másik, hogy a Gombába rendszeresen vittek értelmi foigytékos, Dam kóros fiatalokat nagy számban, így aztán a melegvizes medencék erősen pisiszagúak lettek.”
 • 1. maci52 2010. november 10. 05:51
  „Ez a fürdő még Szegedről is megéri,bezzeg a milyenket csak a "városépítő"polgármester és bandája tudja mefizetni.
  Szégyen Szegednek hogy az ország kapujában nincs a lakosság által megfizethető kulturált fürdő.
  A Gőzfürdő inkább a betegellátást szolgálja meg kicsi.Köszönjük Botka.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyénkben ezernél is több állami alkalmazott kerülhet az utcára

20 százalék közelébe ugorhat a munkanélküliség, ha leépítik a közszféra dolgozóit. Tovább olvasom