Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Ők nyertek páros utazást a MÁV Élményvonatára a bécsi karácsonyi vásárba!

Ők nyertek páros utazást a MÁV Élményvonatára a bécsi karácsonyi vásárba!
Kisorsoltuk a szerencséseket, akik elutazhatnak a Délmagyarországgal a császárváros világhírű adventi vásárába.
A szerencsések:
Laukó Gábor
Kátai Brigitta
Bodicsi Barna
Gratulálunk! A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Korábban

Idén télen ismét útnak indul az Élményvonat a karácsonyi fényekben úszó császárvárosba, Bécsbe. Válaszoljon helyesen kérdésünkre, és megnyerheti a MÁV Élményvonat december 9-i expresszére szóló, 3 darab páros utazásunk (standard jegy) egyikét.

Fontos: utazni csak érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehet! A nyerteseket háztól-házig, VIP-transzferrel szállíttatjuk péntek hajnalban Bp. Nyugati Pályaudvarra, este a vonat érkezése után pedig haza.

Játszani november 30-tól december 5-ig lehet, hétfőn 15 órakor sorsolunk. A győzteseket telefonon értesítjük!

A Bécsi Piacfelügyelet közlése szerint 17 adventi vásárnak és rendezvénynek adnak otthont idén, ami azt jelenti, hogy 873 stand várja az osztrák fővárosba látogatókat. A bécsiek kedvence a barokk Karlskirche előtti adventi vásár. Itt a kézműves termékek mellett árnyékszínház és tűzijáték is várja az érdeklődőket. Ahogy lenni szokott, a legnagyobb kirakodás idén is a Városháza előtt felállított Bécsi Adventi Varázslat, amely évente közel hárommillió látogatót vonz Bécsbe. A Christkindlmarkt elsősorban a családokról szól, ahogy szintén a hagyományos vonalat követi az Am Hof karácsonyi vására, A spittelbergin több mint száz árus kínál kézműves termékeket, míg az egykori bécsi kórház parkjában (Altes AKH) tradicionális karácsonyi falu egy kis jégpályával áll a szórakozni vágyók rendelkezésére. A leghosszabb osztrák jászollal ünnepli fennállásának 25. évfordulóját az Altwiener Christkindlmarkt a Freyungon. A Schönbrunni Kastély előtti adventi vásár a Monarchia korába röpít vissza minket, ahol 75 osztrák és a szomszédos országokból érkezett kiállító kínálja áruit az 1880-as évek stílusában.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden kutyus gazdája lenne Kinga

Minden kutyus gazdája lenne Kinga
Kutyás vagy cicás vagy? - ezzel a fontos kérdéssel fogadták a Tappancs Tanyán Borsodi Kingát. Tovább olvasom