Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Nyílt nap lesz szombaton az egyetemen

Képzési kínálattal, felvételi tudnivalókkal és hasznos tippekkel várja a jelentkezési lapjukat most beadó 12-13. osztályos és a felsőoktatásba való jelentkezést fontolgató 9-10-11. osztályos diákokat, szüleiket és tanáraikat a Szegedi Tudományegyetem szombaton 9 órától az SZTE Dugonics téri központi épületében.
Az érdeklődők az egyetem teljes szakkínálata mellett tájékozódhatnak a határon túli diákokat érintő felvételi követelményekről, a tanulmányi és szociális ösztöndíjakról, tehetséggondozási és karrierlehetőségekről, és segítséget kapnak az online felvételi jelentkezés leadásában is. Délelőtt 11 órától a 2. emeleti díszteremben szülői értekezletet tart a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról és a Szegedi Tudományegyetemet érintő változásokról Karsai Krisztina, az SZTE oktatási rektorhelyettese, és 12 órától Bukta Péter, az Oktatási Hivatal Tájékoztatási Osztályának vezetője. A nyílt napra az egyetem honlapján lehet regisztrálni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orgonaavatás és ünnepségek a Karolinában

A Karolina-iskola jubileumi évének zárásaként koncerttel avatnak új orgonát ma délután 5 órától az iskola melletti Szentlélek-kápolnában. Tovább olvasom