Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Nyitva marad a kormányablak

Csongrád megye - Bár a kormányhivatal szakigazgatási szerveinél vagy leáll az ügyintézés, vagy csak ügyeleti rend szerint látják el feladataikat, a kormányablak változatlan nyitva tartással, reggel 8-tól este 8-ig fogadja az ügyfeleket a jövő heti munkanapokon is.
A december 27. és 30. közötti időszakban a szokásos ügykörökön kívül nyugdíj- és fogyasztóvédelmi ügyekben is várják az ügyfeleket a szegedi, valamint a hódmezővásárhelyi kormányablakban: délelőttönként a szakigazgatási szerv egy-egy munkatársa áll az érdeklődők rendelkezésére. A munkatársak a leállás ideje alatt a hivatal többi tevékenységével kapcsolatban általános felvilágosítást adnak, így az ügyfélfogadás folyamatos lesz. A korlátozott nyitva tartás oka a takarékoskodás. A kormányhivatal szakigazgatási szerveinek pontos év végi ügyfélfogadási rendje a www.csmkh.hu honlapon megtekinthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szénszünet: 40–60 milliót spórol a szegedi egyetem

Ma délutántól január 2-áig téli szünetet tart a Szegedi Tudományegyetem. A két ünnep között négy munkanapon zárva marad a legtöbb egyetemi épület. Tovább olvasom