Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Nyolcszor szerepelt tévés show-ban

Nem szán sok pénzt szerencsejátékra a szegedi Braun Józsefné, de mindig akkor nyer, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Lapunk hűséges előfizetője televíziós szerencsejáték show-k szereplője. Azt mondja, számára a kis pénznek is nagy értéke van.
Eddig nyolc alkalommal szerepelt szerencsejátékos televíziós show-ban a szegedi Braun Józsefné, aki egyébként lapunknak 30 éve előfizetője. Legutóbb augusztusban láthatták a tévénézők. A stúdióban már ismerősként köszöntötték az asszonyt, mivel júniusban is mellé szegődött a szerencse, s szerepelhetett a televízióban.

– Az ország minden részéből hetente tizenkét embert hívnak meg, de adásba csak négy játékos kerülhet. Közvetlenül a műsor előtt sorsolják ki azt a négyet, aki élőben játszhat. Fortuna mindkétszer mellém állt – mondta a bérletpénztáros asszony. Bevallotta: nem szeret hazardírozni, a játékban óvatosan licitált, biztosra ment. Ezáltal júniusban 146 ezer forintot nyert, míg augusztusban 168 ezret. Ezt a taktikát azért választotta, mert nem szeretett volna üres zsebbel hazatérni.

– Nem vagyok nagyravágyó. Eddig a szerencsejátékokon mindig akkor jött egy kis pénz, amikor anyagilag mélyponton voltam. Arra vágyom, hogy egyszer annyit nyerjek, hogy ne legyen mindennapos gondom – mondta a kétgyerekes édesanya.

Előfizetőnk az ötöslottótól a tangóig mindenféle játékot kipróbált már és amikor csak lehet jelentkezik a televíziós műsorokba is. Három évtized alatt hatszor ült az ötöslottó számhúzó stúdiójában. Olyan szerencséje nem volt még, hogy számot húzzon, de a 67-es széken ülve nyert már 400 ezer forintot. Tizenöt évvel ezelőtt pedig a hatoslottó gépkocsinyeremény-sorsoláson húzták ki a nevét.

– Érdekes szituáció volt, hiszen a lottózóban kiértékelőként dolgoztam, amikor kiderült, hogy nyertem. Mivel a szelvényt négyfős társaság töltötte ki, eladtuk a közel kétmillió forintos autót és a pénzt szétosztottuk – közölte Margó. Hangsúlyosan mondta: a család hetente háromezer forintnál nem költ többet szerencsejátékra. Már azon is gondolkodott, hogy abbahagyja, de mindig elállt szándékától. Attól fél, hogy éppen akkor fogják kihúzni a fix számait.

– Soha nem feledkezem meg lapjuk játékairól sem. Május óta folyamatosan küldöm a szelvényeket, mert szeretném megnyerni a hét és fél millió forint értékű lakást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még két hétig láthatók a múlt századi szexbombák

Szeged - Ha az eredeti tervek szerint a hét végéig tartana nyitva a Móra-múzeum Rejtett szépségek… Tovább olvasom