Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Nyomdába küldtük a süteményeskönyvet

Szeged - Nyomdába küldtük a Délmagyarország és a Délvilág harmadik szakácskönyvét, A nagy süteményeskönyvet, amit néhány napja már előrendelési szelvényen meg is lehet rendelni. Legnagyobb örömünkre óriási az érdeklődés, már több ezren jelezték vásárlási szándékukat.
Karácsonyig házhoz viszik kézbesítőink az előrendelési szelvényen megrendelt süteményeskönyvet. Eddig már több ezren jelezték, hogy vásárolni szeretnének a Délmagyarország és a Délvilág harmadik szakácskönyvéből. Aki pedig nem a rendelés mellett dönt, hanem azonnal kézbe szeretné venni küllemében az előző kettőhöz hasonlatos, fotókkal gazdagon illusztrált kiadványunkat, december 15-én már megteheti, hiszen ügyfélszolgálati irodáinkban megvásárolhatja.

A maga nemében is unikumnak számító, jellemzően olvasói receptekből válogatott desszert-összeállítás színvonaláról Gyuris László, a szegedi A Cappella cukrászda tulajdonosa, mestercukrász biztosított bennünket, aki maga szortírozta és osztályozta a beküldött sütileírásokat. A kínálat sokszínűségéről már több ízben szót ejtettünk, elmondtuk, hogy a legegyszerűbb, ízletes sós sütiktől kezdve a legkülönlegesebb tortákig sokféle desszertféleség, gyümölcsös, krémes, csokis édesség gazdagítja kiadványunkat.


Hozzátehetjük, hogy míg szakácskönyvből igen gazdag az országos könyvkínálat, addig az édesszájúaknak jóval kisebb választékkal kell beérniük. Impozáns kötetünket sokan karácsonyi ajándéknak szánják, hiszen a benne rejlő finomságok közül jó pár különleges alkalmakra, mint például születésnapra, partira vagy karácsonyra is elkészíthető, illetve a hétköznapok nélkülözhetetlen, ínycsiklandozó ízei is megtalálhatók benne. Sütisblokkunk végén pedig Süteményes kisokos néven Gyuris Lászlótól sütési praktikákat, cukrászati magyarázatokat találhat az olvasó.


Kiadványunk nagy ráadásmeglepetése, poénja a kötet végén csattan majd, hiszen három neves étterem, a szegedi Vendéglő a Régi Hídhoz, a Roosevelt téri Halászcsárda és a domaszéki Rózsakert Vendéglő séfje ajánl tizenöt-tizenöt receptet, jellemzően az adott étterem stílusára és specialitásaira helyezve a hangsúlyt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lányok miatt lett fodrász a szegedi Batki Péter

Szeged - A szegedi mesterfodrász, Batki Péter a hétvégén egy portugáliai fodrászversenyen képviselte… Tovább olvasom