Délmagyar logó

2016. 10. 29. szombat - Nárcisz 5°C | 14°C

Nyomravezetői díj a szegedi fegyveres rablás ügyében

Szeged - 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki olyan információt hoz a rendőrség tudomására, ami közvetlenül elősegíti a szegedi Oroszlán utcai takarékszövetkezetben hétfőn reggel történt fegyveres rablás elkövetőjének elfogását.
Megírtuk: hétfőn a kora reggeli órákban eddig ismeretlen tettes arcát eltakarva bement a szegedi Oroszlán utcában lévő takarékszövetkezetbe, majd egy fegyvernek látszó tárggyal az ott lévő pénzt követelte. Miután azt megkapta, a helyszínről elmenekült. A támadás során senki sem sérült meg.A bűncselekmény elkövetése után a zacskóba rejtett piros festékpatron működésbe lépett, és vélhetően maradandó nyomot hagyott az elkövető ruházatán, illetve testén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője nettó 200.000. forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Szegedi Rendőrkapitányság 107-es segélyhívószámát, vagy jelentkezzen bármelyik rendőrnél.

Olvasóink írták

 • 10. picilany25 2011. április 06. 17:48
  „és mi van a kamerákkal? ha a munkahelyemet bekamerázzák,ahol naponta 3-an dolgozunk,akkor egy bankot miért nem lehet megfelelően felszerelni? nagy kamu ez az egész ami itt folyik mostanában ..bankrablás hétfőn..szerdán bombariadó...ez nem is fog változni ...”
 • 9. tol 2011. április 06. 17:13
  „hétfő reggel mit keresett nagyobb mennyiségű pénz a bankban? Aki ezt előre tudta, azt kicsit meg kell kérdezni, hogy hol a cimborája...”
 • 8. savos 2011. április 06. 09:25
  „Nem én voltam. Ezzel is szűkült a kör, remélem, sokat segítettem. 200-ért ne várjatok többet!”
 • 7. Smerdis_of_Arshak 2011. április 06. 08:04
  „hát, ez elég aprópénz. ennyiért egyik haverja sem fogja felnyomni...”
 • 6. utazó81 2011. április 05. 21:52
  „Hát ezen jót nevettem,hogy féllábon táncolt a postán.Visszavette amit a Tak.szöv elrabolt tőle.Igaz Ők nem fegyverrel rabolnak.”
 • 5. LukSzusz 2011. április 05. 20:45
  „Szerintem az a krapek lehetett aki a postán féllábon táncolt örömében mert sikerült kifizetni-e a GÁZ_VILLANY_VÍZ számláit.Örömittasan,mámorosan,feldobva távozott,megúszta a kikapcsolás fenyegető rémét,ill.indul a következő választásokon,mindegy melyik párt,csak benne legyen a zenekarban.”
 • 4. jozko 2011. április 05. 16:22
  „<moderálva>
  Aki erre adja a fejét, jó, ha számol ezzel az eséllyel is!
  Főleg, ha felszabadítják a fegyvartarási szigort!”
 • 3. borcsokzsolt 2011. április 05. 12:07
  „Látom a bögyödben vagyok.
  Csak ne lennél ilyen ideges!
  Amúgy nekem ilyen bajom nem volt és nem is lesz.
  Ebben biztos vagyok.
  És ha egyszer kirabolnák az otthonom talán meg is érdemelném.
  Nem kellene villognom.”
 • 2. varadipal 2011. április 05. 11:51
  „Mocsokzsolt: Neked fogalmad nincs arról, hogy mi az a mószerolás. Van aki dolgozik a pénéért van aki rabolja. Te az utóbbiot pártolod.Majd ha a lakásod rámolják ki, akkor várod a mószerolókat?”
 • 1. borcsokzsolt 2011. április 05. 10:12
  „Nem is tudom ha nem lenne a lakosság akkor mi lenne itt.
  Szar az ha birságra vannak beállva a szervek.
  Még jó hogy sok a filléres ember a mozerol.
  Így lehet is.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jelentkeztek az Ázsió kirámolói

A 3 férfi az előző tulajdonos megbízásából pakolta ki a Kárász és a Kölcsey utca sarkán működő divatüzletet március 26-ára virradó éjszaka. Tovább olvasom