Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Nyomravezetői díj a szegedi késes rabló ügyében

Szeged - Az ismeretlen férfi még július 23-án rabolt ki egy Csongrádi sugárúti élelmiszerboltot, az eladót a késével megsebesítette.
Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki érdemleges információval rendelkezik a július 23-án este negyed tízkor elkövetett Csongrádi sugárúti élelmiszerbolt rablás elkövetőjéről.

Megírtuk, hogy egy maszkos férfi az alkalmazottat a nála lévő késsel a bevétel átadására kényszerítette. A nő próbált ellenállni, de az elkövető a kasszában lévő készpénzt erőszakkal elvette, majd helyszínről elmenekült. Az elkövető körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, 20-30 év körüli, barna szemű férfi. Az elkövetéskor fehér pólót, khaki alapszínű és keresztben fekete csíkos, kapucnis felsőt, világos színű hosszú nadrágot és fekete sportcipőt viselt. Az elkövetéshez 18-20 centiméter pengehosszúságú kést használt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a police.hu honlapon látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 62/562-423-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívókon, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baksi fecskeházak

Nyolc darab kétlakásos épületet, fecskeházakat épít a fiatal családok számára. Tovább olvasom